Kezdőlap Régió Időpontváltozás!

Időpontváltozás!

Időpontváltozás!

http://www.kecskemetiroplabda.hu/hu/hirek/215/idopontvaltozas

Időpontváltozás!

Csapatunk soron következő – DEAC elleni – hazai mérkőzésének időpontja, együttesünk nemzetközi kupakötelezettsége miatt megváltozott.

Az újabb hazai megmérettetés előtt, két idegenbeli mérkőzés és egy hosszú utazás vár a fiúkra. Szombaton – 2014. november 15. – Pécsre látogat az együttes, ellenfelünk a VANNET PTE-PEAC csapata lesz.

 

A PTE-PEAC évtizedeken keresztül a magyar másodosztályú bajnokság biztos résztvevője volt. Míg korábban három pécsi csapat is szerepelt az NB II-ben, jó ideje már egyedül a PEAC képviselte a versenyszerű férfi röplabdát a városban illetve Baranya megyében. 2007-ben az NB II nyugati csoportjának megnyerése, illetve az országos bajnokság 2. helye feljutást jelentett a legmagasabb osztályba. A 2007/2008-as idényben az NB-I-ben több győzelmet is szerzet a csapat, így helyzete a bajnokság végéig nem volt reménytelen, de végül kiestek. 2011-ben feljutási jogot szerzett a csapat az NB I-be, de anyagi és szakmai okok miatt ezt nem vállalta. 2012-ben ismét bejutott a PTE-PEAC a legmagasabb osztályba, és az ezúttal vállalta az indulást. A 2012/2013-as szezonban a felsőházi rájátszást jelentő 8. helyet szerezte meg a csapat, így nem fenyegette a kiesés veszélye. Végül a helyosztók során is a 8. helyen végzett a PTE. A 2013/2014-es szezon alapszakaszát a 8. helyen fejezte be a pécsi együttes, a végső helyezéseket tartalmazó táblázaton a 9. helyet szerezték meg.

 

A csapat a jelenleg zajló bajnokságban nyolc forduló után a 9. helyen áll.

 

A két csapat a 2012/2013-as bajnokságban találkozott egymással, akkor mindkét mérkőzést a kecskeméti fiúk nyerték.

 

Rövid pihenő, átmozgatás után a csapat buszra száll és irány Bukarest, a CEV Kupa visszavágója, amelyre november 19-én, helyi idő szerint 17:00 órai kezdettel kerül sor. Romániából a tervek szerint 20-án érkezik haza a csapat.

 

A nemzetközi kötelezettség miatt került az eredetileg megadott dátumhoz képest 2 nappal későbbi – 2014. november 23. (vasárnap) 17:00 óra – időpontra áthelyezésre a DEAC elleni mérkőzés.