Kezdőlap Régió Kardos Katalin „A smink kiemeli a szépségünket!”

Kardos Katalin „A smink kiemeli a szépségünket!”

Kardos Katalin
„A smink kiemeli a szépségünket!”

Hogyan kezdődött a cég élete, az ötlettől a megvalósulásig?
Mivel gyerekkoromban modell­ked­tem, igazság szerint innen ered az ötlet. 3 éve költöztem haza Kecskemétre és itt szerettem volna létrehozni ugyanazt, mint amiben Budapesten is éltem. Kecskeméten nem volt ehhez fogható, hasonló modellügynökség. A párommal döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egyet, hiszen megvan a képesítésünk, tehetségünk hozzá és lényegében minden adott volt.
Mik a tevékenységi köreitek?
Stílustanácsa­dás; etikett; illem; beszédtechnika; személyiségfejlesztés; jo­gi felvilágosítás; modellkedés; sminktanácsadás. Szeretnénk bevezetni, hogy fiatalkorú gyerekek is jöhessenek hozzánk. Beszédtechnikában, járástechniká­ban (lúdtalp esetében) tudnánk nekik segíteni, illetve az illem és etikett szabályait tanulhatnák meg tőlünk játékos formában. A hozzánk érkező vendégeket a számukra legmegfelelőbb szakértőkhöz tudjuk elküldeni, további tanácsadásra.
Bárhol, bármilyen vásárolt termék megfelelő bőrünk számára?
Nem. Sajnos az olcsó kategóriák­nak megvan az a hátránya, hogy nagymérték­ben tartalmaznak allergén anyago­kat, ezért érdemesebb többet fordítanunk a sminkkészletünkre és minőségi termé­keket vásárolnunk. Általában olyan he­lyen vásároljunk ahol szakértőket is talá­lunk helyben, hiszen gyors tanácsokat kaphatunk melyek, számunkra a legmegfelelőbb termékek.
Általában hogyan szoktál felkészülni a bemutatóidra?
Ritkán merítek ötletet máshon­nan. Szoktam videoklipeket nézni, de általá­ban zenehallgatás közben jön az ihlet, és aztán azt fejleszt­getem tovább, amíg időm engedi. Általában ezek az ötletek a fejemben vannak. Nagyré­szét a látványelemeknek én készítem el és tudom, hogy más úgy sem úgy fogja megcsinálni, ahogy én azt kigondoltam.
Van-e már kilátásban új rendezvény?
Termé­szetesen. Szeretnénk, hogy főiskolások, vagy akik jelentkeznének, hulladékanyagokból készítsenek extrém alternatív ruhákat, újrahasznosítás tekintetében. Ebből terveznénk majd egy rendezvényt a főtérre.

Tel: 20/421-8237
www.bellezzacreativo.com
[email protected]
[email protected]

DSC_0937-Edit_kicsi LOGO_FEHER_FEKVO_300dpi_kicsi