Kezdőlap Régió Malom Központ, minden egy helyen!

Malom Központ, minden egy helyen!

Malom Központ, minden egy helyen!A kecskeméti Malom Központ népszerűsége 2005-ös átadása óta töretlen. Nagyszámú nemzetközi bérlő, színvonalas bérlői mix, belvárosi lokáció, professzionális üzemeltető csapat. A jövő záloga pedig a növekvő és gazdagodó nagyvárosi népesség. A bevásárlóközpont a hírős város legnépszerűbb lokációinak egyike, hiszen a történelmi belváros építészeti remekművei környezetében közel 100 üzlettel, színvonalas éttermekkel, kávézókkal, öttermes, 3 dimenziós multiplex mozival, bankfiókkal, gyógyszertárral várja a látogatókat; a háromszintes mélygarázs pedig megkönnyíti az autóval érkezők dolgát. A hatalmas üzletválaszték és a sokszínű szolgáltatási paletta garantálja az országos átlagnál nagyobb vásárlóerő folyamatos jelenlétét az üzletközpontban.

A város 110 ezer lakosával az ország hetedik legnagyobb városa, de a Malom Központ félórán belül elérhető vonzáskörzetében több mint 300 ezer fő él, sőt, ötven percen belül közel 600 ezer fő képes a bevásárlóközpontot elérni. Kecskemét a rendszerváltás nyertes településeinek egyike, hiszen a hagyományos iparágak mellett új gazdasági ágazatok is megjelentek, elég ha csak a Mercedes-Benz gyárat említjük. A prosperáló gazdaság, a növekvő népesség és vásárlóerő nem csak a város jólétét alapozza meg, hanem a fogyasztói igények növekedését és diverzifikációját is ösztönzi. A Malom Központ régi és új kiskereskedői számára jelentős perspektívát jelent az is, hogy a látogatószám eléri az évi 6 milliót, amely hihetetlenül jelentős szám egy vidéki városban.

A nagyvárosi hangulat, a szecessziós épületek mind-mind egy nyüzsgő belvárost formálnak, amely nagyszerű helyszíne a városi kiskereskedelemnek, így a Malom Központnak is. A bérlői mixen belül magas a nemzetközi bérlők aránya – olyan neveket említhetünk, mint a H&M, a New Yorker, a Deichmann vagy éppen Hervis –, amely köszönhető a professzionális üzemeltető csapatnak, a magas látogatottságnak, valamint a belvárosi lokációnak. A 94 %-os bérbeadottsági mutató is jelzi, hogy az üzletközpont rendkívül népszerű a kiskereskedők körében. A versenyképesség érdekében a vezetőség a vásárlói igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti a bérlői mixet, amely a már jelenlévő üzletek számára is pozitív folyamat.

A Malom Központ olyan kedvező strukturális és belsőépítészeti adottságokkal rendelkezik – köszönhetően többek között a központi átriumnak és a körkörös kialakításnak –, hogy minden desztináció, üzlethelyiség forgalma kimagasló. Ezt a tényt bizonyítja, hogy a Libri igazi mágnesbérlőként 2013 nyarán nyitott egy hatalmas könyváruházat a harmadik emeleten, ahol a multiplex mozi és számos vendéglátóipari egység is üzemel. A Malom Központban nem csak a kiskereskedelmi mix színvonalát emelik folyamatosan, hanem a 2000 m2-nyi bővítésnek köszönhetően most már 5000 m2 irodaterület áll rendelkezésre. A 10 éves születésnapjára készülő Malom Központ egyes területei a piaci és a látogatói igényeknek megfelelően és a magas színvonal fenntartása érdekében megújulnak, hogy az igényes családi programokkal, rendezvényekkel kiegészülve a bevásárlóközpont továbbra is a hírős város legfontosabb kiskereskedelmi csomópontja és találkahelye maradjon.

malom_logo_png