Kezdőlap Régió „Munkaebédre” invitált vállalkozókat a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. az Aranyhomok Business...

„Munkaebédre” invitált vállalkozókat a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. az Aranyhomok Business – City – Wellness Hotelban

Aranyhomok Business – City – Wellness Hotelban „Munkaebédre” invitált vállalkozókat a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Kecskemét, 2014. november 12.

Az érdi központtal rendelkező, Kecskeméti irodával is működő gazdasági társaság „Munkaebédre” invitált vállalkozásokat, ahol főbb tevékenységi köreit mutatta be a széles körben megjelent érdeklődőknek.
Oláh Terézia (iroda koordinátor, foglalkozási tanácsadó) köszöntötte a csoportot, majd bevezette őket az immár 14 éve működő „Munkaerőpiaci Szolgáltató és Tanácsadó Iroda” főbb tevékenységi területeibe.
A társaság egyaránt segítséget nyújt munkaadóknak, álláskeresőknek, illetve vállalkozási tevékenységekben is részt vállal (címkézés, kommissiózás, raktári kisegítő munkák).
A bevezetőt követően a „Megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja a szervezetbe” címmel tartott előadást hallgathatták meg a jelenlévők, majd a „Befogadó Munkahely” programról is betekintést kaphattak a résztvevők.
A 2 órás program a Napra Forgó vállalkozási területének a bemutatásával zárult.
Az érdi központtal rendelkező gazdasági társaság már Budapesten, Szegeden, Kecskeméten és Tatán is működtet irodát.
DSCN3478_kicsi DSCN3481_kicsi DSCN3484_kicsi