Kezdőlap Régió Újabb kötelező győzelem – edzői értékelésekkel

Újabb kötelező győzelem – edzői értékelésekkel

Újabb kötelező győzelem – edzői értékelésekkel

Újabb kötelező győzelem - edzői értékelésekkel

Csaptunk ezúttal a bajnoki 11. helyezett debreceni egyetemisták felett aratott 3:0-s győzelmet.

A hosszú utazás, a bukaresti bravúrgyőzelem után egy hazai bajnoki mérkőzés várt ma a kecskeméti csapatra. Akik „időben” – na jó inkább idő előtt – érkeztek a csarnokba, talán kissé megdöbbenhettek azon, hogy a kecskeméti csapat edzéssel hangolt a mérkőzésre. Nincs ezen semmi meglepő annak tudatában, hogy Szasa a hazaérkezést követően is edzést vezényelt a fiúknak.

 

Szasa Nedeljkovics eúttal is azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak.

 

A sorsolás nekünk kedvezett, miénk volt a nyitás joga és Gebhardt Norbert hat sikeres nyitás után a hetediket rontotta el (6:0). Az első technikai időre jelentős hazai előnnyel vonulhattak a csapatok (8:1). A második technikai szünetre állandósult a különbség (16:8). A vendégcsapat a szett hajrájában két időkéréssel is próbálta megtörni csapatunk lendületét – 19:10 és 22:13-as állásnál – kevés sikerre, a vége kilencpontos hazai siker (25:16).

 

A második szett is az elsőhöz hasonlóan alakult. Az első technikai szünetben hatpontos (8:2) volt a hazai előny, míg a másodiknál ötpontos (16:11). A végjátékban ezúttal is két vendég időkérés – 18:12 és 21:14-es állásnál ‑ törte meg a játék menetét, kevés sikerrel. A játszma vége a kecskeméti fiúké (25:17).

 

 

A harmadik szett elején, ha rövid ideig is, de vezetett a DEAC (1:2), azonban az első technikai szünetig már nem is sikerült több pontot szerezniük (8:2). A második szünetre nyolc pontra nőtt a különbség (16:8). Küzdött a vendégcsapat, nagyon szimpatikusan harcoltak, de a túlzott akarás időnként pontatlanságot eredményezett. A végjátékban a vendégcsapat vezetőedzője ismét kikérte mindkét idejét – 19:10 és 22:12-es állásnál, azonban a kecskeméti csapat a harmadik szettet az előző kettőhöz képest is magabiztosabban nyerte (25:13).

 

GORTER KRC – DEAC 3:0 (16, 17, 13)

Kecskemét, 2014. november 23. 17:00 óra, 100 néző

Vezette: Bodrogi László és Csizmarik József

 

Fodor Antal: A bajnok otthonában próbáltunk becsületes helytállásra készülni, amit részben sikerült megvalósítanunk. A pontatlanság több volt, mint amit reméltem, de becsülettel küzdöttek a fiúk, próbáltak olyan teljesítményt nyújtani, amivel megnehezíthettük volna a Kecskemét dolgát. Ennyi sikerült.

 

Szasa Nedeljkovics: Még benne van a játékosokban a bukaresti mérkőzés és az utazás. Látszik, hogy nem vagyunk frissek sem fejben, sem testben. Jól jött számunkra ez a könnyebb mérkőzés, hogy összeszedjük magunkat, hogy új lendülettel, új érzelmekkel induljunk neki az előttünk álló időszaknak. Szerdán kupamérkőzés vár ránk Budapesten, azonban legnagyobb célunk a Craiova elleni mérkőzés, erről szól a felkészülésünk. Nagy lehetőség előtt állunk, mivel a Craiova azonos szinten van a Dinamo Bukaresttel, és bízom benne, hogy ezúttal is a legjobb teljesítményre leszünk képesek.

 

… és, hogy mennyire céltudatosan készül a csapat, jól mutatja a mai napjuk: délután edzés – edzés után mérkőzés – mérkőzés után levetésképpen egy „kis kondi”. Ahogy mondani szokták; „a cél szentesíti az eszközt”, ami esetünkben azt jelenti, hogy a csapat mindent megtesz a sikerért!

forrás:http://www.kecskemetiroplabda.hu/hu/hirek/224/ujabb_kotelezo_gyozelem_-_edzoi_ertekelesekkel