Kezdőlap Régió Az STI Group által gyártott promóciós csomagolás Obal Roku díjat nyert

Az STI Group által gyártott promóciós csomagolás Obal Roku díjat nyert

Az STI Group által gyártott promóciós csomagolás Obal Roku díjat nyert

Rumburk, 2014.12.04 – A 20. alkalommal megrendezésre kerülő tekintélyes cseh csomagolási versenyen az Obal Roku-n, az STI Group meg tudta győzni a zsűrit és díjat nyert ital kategóriában. Martin Prokop, Key Account Manager a STI Česko-nál vette át a trófeát a díjkiosztó estélyen, amelyet november végén tartottak Prágában.
A Bohemia Sekt-nek készült kifinomult, könyv alakú konstrukció nem csak a vásárlókat győzi meg a kiskereskedelemben, hanem az idei verseny zsűriét is. A fedél ismert cseh irodalmi alkotásokra utal. A borító olyan, mint egy ajándékszalag, amely látványelemként szolgál, és kreatív színegyensúlyt hoz létre. A csomagolás teljesen kartonból készül, egy üveg vodkát és két kiváló minőségű poharat tartalmaz. Így ez a bestseller a legjobb ajándék a vodka összes szerelmesének. Ha egyszer megszeretik, az első alkalommal vásárlók visszatérő vásárlókká válnak. “A díj bizonyítja a szakértelmet ”
Nagyon büszkék vagyunk, hogy díjazásban részesültünk a legrangosabb cseh csomagolási versenyen – mondta Martin Prokop, aki így folytatja –, amely egyben bizonyítja szakmaiságunkat, kreativitásunkat és folyamatosan megújuló termékfejlesztési szemléletünket.
A Obal Roku versenyt a csehországi Csomagolási Intézmény, a Syba szervezi nemzeti és külföldi cégek számára, amelyek érdekes csomagolási megoldások tervezésében és gyártásában vesznek részt. A verseny célja, hogy kiemelje és támogassa a legjobb csomagolási ötleteket, újításokat és technológiákat a cseh piacon és külföldön.

Bohemia_Sekt_front Bohemia_Sekt_open 1 Obal Roku 2