Kezdőlap Régió Decemberben is folytatódik az adományozás a magazin mindennapjaiban

Decemberben is folytatódik az adományozás a magazin mindennapjaiban

Decemberben is folytatódik az adományozás a magazin mindennapjaiban
14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00001 14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00004 14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00006 14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00007 14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00009 14_12_11-ei híííír ADOMÁNY_00011

Megérkeztek és folyamatosan érkeznek szerkesztőségünkbe azok a felajánlások, amelyekkel a nagycsaládosok és lakásotthonokban élő gyermekek mindennapjait tudjuk segíteni. A december hónap erről kell, hogy szóljon, kiemelten az Ige és a Biblia üzenetével.

A hosszú esztendők során meglévő hűséges üzleti partnereinknek ezúton is köszönjük önzetlen támogatásukat.

Csak néhány képet villantunk fel abból a bőséges élelmiszerbank adományból, amellyel rajtunk keresztül ellátják a családokat: Köszönjük a támogatást Vágóné Balla Eszternek, az Alföld Pro− Coop ügyvezetőjének, Gyulai Lászlónak, az Alföldi Vegyipari Vállalat Kft. vezetőjének, Ficsor Károlynak és családjának, az orgoványi Örömhír Alapítvány elnökének, Hatvani Lászlónak, a P&P Pékség ügyvezetőjének, Varga Lajosnénak, a Lakiteleki dobozos süteményeket gyártó cég vezetőjének, Takács Tibornak, a Fornetti Kft. munkatársának, Marton Zoltánnak, a Hamiló Kft. ügyvezetőjének, Cseh Zoltánnak, a Cseh Pékség ügyvezetőjének, valamint Bűdi Zsoltnak, Gulyás Jánosnak a Bács−Zöldért ügyvezetőinek, Kopjás Tündének az Easy London üzleteinek, a Kiskunfélegyházi Pékség ügyvezetői körének és kedves munkatársainak, a Metro cégcsoport kecskeméti igazgatásának és Papp Éva igazgatóasszonynak, a Bakos és Társai Bt. (Bakos Tamás ügyvezetőnek) és minden más közreműködőnek!