Kezdőlap Régió Hét településsel bővül a BÁCSVÍZ szolgáltatási területe

Hét településsel bővül a BÁCSVÍZ szolgáltatási területe

Hét településsel bővül a BÁCSVÍZ szolgáltatási területe

Újabb fontos mérföldkő a töretlenül növekvő cégnél

Model SONY DSC KV 1_kicsi

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a 2010 óta töretlenül növekedő BÁCSVÍZ Zrt., miután 2015-től újabb hét település csatlakozásával, immár 3 megyében, 55 településre bővül a cég szolgáltatási területe, az ellátott lakosok száma pedig 350 ezer fölé emelkedik. A csatlakozó települések egybehangzó véleménye szerint a lakosság számára a legszínvonalasabb és hosszú távon is a legbiztonságosabb ellátást nyújtó víziközmű-szolgáltatót sikerült kiválasztaniuk. A Társaság kiváló működését jelzi az is, hogy társadalmi felelősségvállalásának és szervezeti kiválóságért tett erőfeszítéseinek elismeréseként CSR díjat vehettek át 2014-ben Kurdi Viktor, a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója értékelte az idei esztendőt és előretekintett a 2015-ös feladatokra.
A nagyberuházások éve áll a cég mögött

A nagyberuházások éveként tekintek vissza az idei esztendőre, mivel a működési területünkön gőzerővel indultak meg a vízminőség-javító programok, illetve a csatornázási projektek. Ebben a kétéves periódusban 30 milliárd forint értékű víziközműves beruházás valósul majd meg, ami örömet és egyben nagy lehetőséget jelent a számunkra. Ezekben a projektekben a BÁCSVÍZ Zrt. szakembergárdájával és tudásával, tapasztalatával vállalkozóként, alvállalkozóként is részt vesz. Lényeges megemlítenem, hogy a cégünk eredményes, kiegyensúlyozott működtetéséhez hozzájárult ez a munka is, mivel mintegy 250 millió forint árbevételt realizáltunk ezekből a feladatokból.
A „Legjobb Munkahely” megmérettetésen idén
is szép eredményt értünk el, de a legfontosabb, hogy a felmérés visszaigazolta a számunkra, hogy a munkatársaink elkötelezettsége, elégedettsége magas szintű, így erre bátran építhetünk a jövőben is. A cégünk egy olyan jövőképpel rendelkezik, amivel a kollégáink jelentős része azonosulni tud. Továbbra is az a célunk, hogy magas színvonalú és üzembiztonságú víziközmű szolgáltatással álljunk az ügyfeleink rendelkezésére, s ezt megfizethető áron tegyük.

Újabb hét településsel bővül a BÁCSVÍZ által ellátott terület

Cegléd városa és hat környező község – Ceglédbercel, Csemő, Jászkarajenő, Mikebuda, Nyársapát és Törtel – képviselő-testülete úgy döntött, hogy a víziközmű-szolgáltatás ellátásával 2015. január 1-jétől a BÁCSVÍZ Zrt.-t kívánja megbízni. A Társaságunk munkatársai megvizsgálták a hét település tulajdonában lévő víziközműveket, és azokat szakmailag megfelelő, a cégünk által elvárt szintű szolgáltatás biztosítására alkalmasnak találtuk. A BÁCSVÍZ Zrt. jelenlegi szolgáltatási területe így 2015-re 3 megyében, 55 településre bővül, az ellátott lakosok száma pedig 307 ezerről 350 ezer fölé emelkedik.

CSR díjat kapott a Társaság

A BÁCSVÍZ Zrt. 2012-ben kezdeményezett projektet annak érdekében, hogy a már korábban is folytatott társadalmi szerepvállalását még hatékonyabbá, eredményesebbé tegye. Hiszünk abban, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak kötelességünk, de elköteleződés is egyben. Az elmúlt években e téren, valamint a szervezeti kiválóságában elért fejlődésnek
az elismeréseként kaptuk meg a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület oklevelét és plakettjét az „Elkötelezettség a CSR Kiválóságért” pályázaton való sikeres részvételéért.

Népszerű az e-számlás fizetési mód

Örülök annak, hogy sikerrel járt az e-számlás kampányunk, s ennek hatására nagyon sok ügyfelünk váltott erre a fizetési módra. Ennek a rendszernek az a lényege, hogy nem sárga csekkel postán, hanem e-mailen kapják meg a hó végi számlát a fogyasztók, így a fizetés kényelmesebb, gyorsabb és környezetbarát is. Azonban nem csak az e-számlás fizetés népszerű, hanem a cégünk által június végén megjelentetett mobil alkalmazást szintén több százan használják már az okos telefonjukon.
Itt nem csak az aktuális egyenleget lehet megnézni, de a BÁCSVÍZ legfrissebb híreiről is értesülhetnek a fogyasztók, valamint a vízmérő állást ugyancsak be tudják jelenteni.

2015-ös fejlesztési tervek

A jövő esztendő elé tekintve úgy látom, hogy 2015-ben még a vízminőség javító és csatornázási programok befejezése lesz
a meghatározó az életünkben.
Az új művek üzembe állítása olyan változással is járhat, amit a lakosság érzékelhet, de bízom benne, hogy az átállás nehézségeit követően mindenki elégedetten fogja nyugtázni ezt a projektet, hiszen a minőség növelése a célunk, s a BÁCSVÍZ jövőképe ugyancsak erről szól.