Kezdőlap Régió Impozáns raktárépülettel bővült az Autó Kákonyi telephelye

Impozáns raktárépülettel bővült az Autó Kákonyi telephelye

Impozáns raktárépülettel bővült az Autó Kákonyi telephelye

kep_2_kicsi

Az utóbbi években rengeteget fejlődött az Autó Kákonyi Kft., annak köszönhetően, hogy a tulajdonosok
a piaci igényeknek maximálisan megfelelő vállalkozást akartak kiépíteni.
Az Autó Kákonyi neve mára egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal,
az idejáró ügyfelek pedig precíz, lelkiismeretesen dolgozó partnereik között említik a vállalkozást. A cég magas színvonalú szolgáltatásainak híre túllépte már a település határait, ezért Hajós vonzáskörzetéből is szívesen jönnek ide az ügyfelek.

1991 -ben egyéni vállalkozás keretében kezdtem autójavítással foglalkozni, 4 év múlva pedig autóalkatrész-kereskedelemmel bővítettem a tevékenységi kört. Ügyfélkörünk folyamatos növekedésével a kínálatunk egyre szélesebbé vált, ezért az alkatrészek nagykereskedelme is bekerült a cég profiljai közé – nyilatkozta Kákonyi Nándorügyvezető.

2009 –ben egy Leaderes pályázatnak köszönhetően sikerült új telephelyet kialakítanunk, amit pályázatok útján azóta is folyamatosan fejlesztünk. Többek között megépítettük az új vizsgáló csarnokunkat, ahol az autójavítással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást – futómű beállítást, klímajavítást, gumijavítást -, valamint műszaki vizsgáztatás szintén kínálunk. A modern eszközparkunknak köszönhetően új gépjárművek garanciális és garancián túli szervizelésével is foglalkozunk.

Az idén pedig elkészült a raktárépületünk, amely kiválóan alkalmas gumiabroncsok és akkumulátorok – aminek a kereskedelmével is foglalkozunk – tárolására. Folyamatosan növekszik
az ügyfélkörünk, a környékbeli településekről is szívesen jönnek el hozzánk,
s egyre több partnerünket köszönthetjük törzsvendégként. Nagyobb cégek számára flottakezelést ugyancsak ellátunk, de szezonális akcióink szintén népszerűek az ügyfeleink körében.

Büszkén tekintek a cégemre, mert nagyszerű kollégákkal, jó légkörű bázist sikerült teremtenünk. Garanciát vállalunk a minőségre és az igényes munkára egyaránt.

A szervizünkben a kiváló kollégáinknak köszönhetően, még mindig
a szakértelem van előtérben, de természetesen rendelkezünk a kellő szoftverekkel a főbb futó típusokhoz. Igyekszünk maximálisan megfelelni a piaci igényeknek, s folyamatosan próbálunk olyan új szolgáltatásokat bevezetni, amelyek nem találhatóak máshol a térségben.

Autó Kákonyi Kft.

Hajós, Hrsz.0126/1. • 78/404-251

[email protected]

www.autokakonyi.hu