Kezdőlap Régió Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke

Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke

Színes-híresség-család-USA

Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke

Los Angeles, 2014. december 18., csütörtök (MTI) – Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke. A Nia névre keresztelt kislány a 64 éves énekes második gyermeke élettársától, Tomeeka Robyn Bracy-től – írja a Daily Mail brit internetes portál.

„Hány gyerekem is van, 22?” – viccelt a legendás énekes még novemberben, mielőtt bejelentette volna, hogy párjával gyermeket várnak és a kislány a Nia nevet fogja kapni. A név jelentése „elhatározás”, amely az évente megrendezett afroamerikai Kwanzaa ünnepi fesztivál hét alapelvének egyikére utal.
Az apaság a Grammy-díjas énekest egyszer már megihlette: Isn’t She Lovely című slágerét első gyermekének születéséről írta 1975-ben.
Stevie Wonder 2012-ben, 11 év után vált el feleségétől, Karen Millard Morristól. Ezután lett élettársa Tomeeka Robyn Bracy. A sztár korábban született gyermekei korábbi házasságából és más kapcsolataiból származnak, a legidősebb, Aisha már 39 éves.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2878625/Stevie-Wonder-64-welcomes-NINTH-child-daughter-named-Nia-girlfriend-Tomeeka-Bracy.html#ixzz3MF1h0vMi

pja \ pag \ brr

MTI 2014. december 18., csütörtök 11:52