Kezdőlap Régió Oscar-díj a csomagolóiparban az STI Group WorldStar díjat nyer

Oscar-díj a csomagolóiparban az STI Group WorldStar díjat nyer

Oscar-díj a csomagolóiparban az STI Group WorldStar díjat nyert

Lauterbach / Kecskemét, 2014_12_04 – Kitűnő, trendformáló csomagolási megoldások kapnak WorldStar díjat a Csomagolási Világszervezettől 1970 óta. A korábbi évek sikerei után, az STI Petőfi Nyomda újra meg tudta győzni a zsűrit és megkapja a nemzetközileg áhított trófeát a nemzetközi kávé- és teagyártó cég, a DE Master Blenders 1753 számára kidolgozott csomagolási koncepciójáért.
Vonzó, funkcionális, 100% -ban természetes
A különleges Pickwick ízeket tartalmazó csomagok felbontása, a tea előkészítése és elkészítése egyaránt része a kényeztetésnek. Az ofszet technológiával nyomott fogyasztói csomag lehetővé teszi az egységcsomagok biztonságos szállítását és tárolását, amelyeket egy nyomatlan tálca segítségével rögzítenek a gyűjtődoboz belsejében. Mind az egyedi csomagokat, mind a fogyasztói csomagokat fenntartható, FSC tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból gyártották, amely egyben a tea, mint termék természetességére is visszautal.
265 pályázat 37 országból
A WorldStar verseny egyik nevezési feltétele az volt, hogy a nevezett termékeknek már rendelkezniük kellett nemzeti csomagolási versenyen szerzett elismeréssel. Csak ezután lehetett őket bemutatni a neves zsűrinek és versenyre kelni a világ minden tájáról érkező nevezésekkel. A díjkiosztó ünnepségre 2015. május 19-én Milánóban, Olaszországban kerül sor.

pl_1 IMG_1028_2