Kezdőlap Régió SASSZEM OPTIKA – Ahová szívesebben jönnek a páciensek

SASSZEM OPTIKA – Ahová szívesebben jönnek a páciensek

Ahová szívesebben jönnek a páciensek

Kecskemét központjában, frekventált helyen található a Sasszem Optika, ahol már 8 éve végez magánrendelést dr. Hajkó Erik belgyógyász – kardiológus főorvos.
A régióban a ceglédi kórház – ahol egyébként dolgozom – számít a szívritmus zavar ellátás központjának. Sokan Kecskemétről jártak át el­lenőrzésre, de egy idő után kiderült, hogy szívesebben jönnek ide helybe magánrendelésre, ahol ugyanolyan eszközökkel tudom vizsgálni őket. Egyre több paciens ismeri fel, hogy így gyorsabb, kényelmesebb vizsgálatra menni, mint utazni. Előzetes bejelentkezés alapján lehet időpontot kérni, ami azért is praktikus, mert így nem kell sorban állni, s a következő hétre általában van hely. Ami szívvel kapcsolatos probléma felmerülhet, azt orvosolni tudjuk, bármilyen kardiológiai vizsgálattal a rendelkezésre állunk. Tulajdonképpen teljes körű, általános orvosi vizsgálatot végzünk, kardiológus szemmel. A szívritmus zavarok diagnosztizálása terheléses EKG –re is van lehetőség, ami egy provokációs teszt, és segít megállapítani, hogy a szív koszorúér rendszerében van-e meszesedésre utaló jel.
Holter monitorozást is végzünk – ami olyan mintha egy EKG –s készülék lenne 24 órán keresztül a betegen, aki hazaviszi a készüléket, amely rögzít mindenféle ritmuszavart. Természetesen peace maker beállítást is készséggel vállalunk.
Prevenciós céllal is érdemes felkeresni a rendelést, mert sokszor előfordul, hogy front, lelki bajok vagy stressz miatt érez „csak” valaki fájdalmat, s érdemes kideríteni, hogy viszonylag könnyebben kezelhető a probléma vagy komoly a betegség.
Mindenkit szeretettel várunk a rendelésen.

 

SASSZEM OPTIKA: Dr. Hajkó Erik
Kecskemét, Szabadság tér 3. • Telefon: 76/505-268
Rendelés: Szerda: 16.30 – 18.00