Kezdőlap Régió 3,5 év után rendőrkézen a betörő

3,5 év után rendőrkézen a betörő

3,5 év után rendőrkézen a betörő

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
A több éven át tartó nyomozás eredményeként őrizetbe vették a bajai rendőrök azt a 29 éves férfit, aki betört egy családi házba és onnan több millió forint értékű ékszert és készpénzt tulajdonított el.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2011. július 28. és 2011. augusztus 6. közötti időben ismeretlen elkövető betört egy bajai házba, majd onnan készpénzt, karórákat, aranyérméket és ékszereket vitt magával.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja matt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök kezdetben kevés információval rendelkeztek az elkövetőről, amely jelentősen megnehezítette a felderítést. A nyomozók több mint 3 éves kitartó munkájának, valamint az eljárás során beszerzett szakértői vélemények eredményeképpen kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. Frigyes 29 éves garai lakos gyanúsítható megalapozottan. A férfit 2015. január 29-én 13 órakor elfogták és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Bajai Rendőrkapitányság kezdeményezi a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.