Kezdőlap Régió Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály

Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály

2015. január 10-én, szombaton kora délután a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályának játszószobájában gyűltek össze Kecskemét város és környékének gyermekorvosai.
A találkozót a kórház új megbízott osztályvezető főorvosa, Dr. Tálosi Gyula med.habil. kezdeményezte azzal a szándékkal, hogy jó partneri viszonyt alakíthassanak ki a kórházban dolgozó gyerekgyógyászok az alapellátás keretein belül dolgozó gyermek háziorvosokkal.
A zsúfolásig megtelt szobában az egyéni bemutatkozások után a Szentcsalád Plébániától, Hatházi Róbert plébános megáldotta a gyermekosztályt és Vízkereszt közelségének alkalmával felszentelte az osztályhoz tartozó helyiségeket.
Áldásában kiemelte az összefogás, a közös erő jelentőségét, illetve kitartást, lelkierőt kívánt a hivatásuk gyakorlásához.
A kórházi osztály új helyének bemutatása, szemléje után szakmai fórum keretében beszélték meg a háziorvosok és a kórházban dolgozó gyermekorvosok között felmerülő problémákat, észrevételeket, tapasztalatokat.

 

1.házigazda újévi köszöntője 2.Dr. Tálosi Gyula köszöntője 3.Dr. Tálosi Gyula házigazda 4.egyéni bemutatkozások 5.Hatházi Róbert szentelése 6.Hatházi Róbert 7.Hatházi Róbert áldása 8.Hatházi Róbert atya 9.gyermekosztály új helyének megnézése 10.látogatás a gyerekosztályon