Kezdőlap Régió CukorSpa Kozmetikai Szalon

CukorSpa Kozmetikai Szalon

EDO

A MINDENHATÓ CUKOR
– MINDENT TUD A KOZMETIKÁBAN
Szeretne Ön is megismerkedni a már világhírnévre szert tett PANDHY’S™ cukorpasztával, a „Cukrok királynőjével”?
Már 7 éve  PANDHY’S™ diplomás kozmetikusként a PANDHY’S™ orvosi cukor molekulájával és levédett technológiájával dolgozom  ami olyan látható  eredményeket hozott a szőrtelenítés terén a vendégeim megelégedettségére,hogy mára ez lett a legkeresettebb szolgáltatásom !
Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is, azok természetes, növekedési irányával megegyezően. Így lényegesen kisebb a kezelést kísérő fájdalom, és teljesen kizárható, hogy a tüszőbe törjük a szőrszálakat.
A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti, és bebizonyítottuk, hogy a cukor nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga szépségápolásnak.

Július óta egy csodaszép környezetben várok mindenkit a belváros szívében lévő régi,az 1900-as évek elején épült, szecessziós épületében megbújó csodás hangulatú kis szalonomban Féltett családi kincsek, úton-útfélen megmentett régi  bútorok, , használati tárgyak sokasága lelt itt otthonra, és kapott új fényt. Ezeket  magam restauráltam, hoztam rendbe,ezzel teljesen egyedi hangulatot teremtve. Aki betér hozzám ,igazi királylányos mesében találja magát!

Lakos Edit  30 515 57 60

CukorSpa Kozmetikai Szalon
Kecskemét,Kossuth tér 5.