Kezdőlap Régió Internetes rendszerek magas színvonalú kiépítése

Internetes rendszerek magas színvonalú kiépítése

Internetes rendszerek magas színvonalú kiépítése

Microsystem – Kulcs a világhálóra

Az 1991-ben, családi vállalkozásként induló, számítás- és irodatechnikai kereskedéssel, vezeték nélküli internet szolgáltatással, és VoIP telefonszolgáltatással foglalkozó Microsystem-Kecskemét Kft. alapvető céljának tekinti a minőségi információtechnika elterjedését. Vezető informatikai cégek – Microsoft, Intel, HP, IBM – a cég bejegyzett viszonteladója. Kezdetektől a minőségre fektette a hangsúlyt, mindig igyekezett tevékenységét úgy végezni, hogy a saját területén az élen járjon, és az elmúlt több mint két évtized eredményei azt bizonyítják, hogy ezt sikerült is megvalósítaniuk.

1996-ban az országban az elsők között jelentkezett Internet szolgáltatással.  A MICROSYSTEM-Kecskemét Kft. a teljes számítástechnikai szolgáltatási körön kívül egyedi mikrohullámú rendszerek tervezésével, kivitelezésével, valamint szaktanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Az általuk megtervezett, kiépített rendszert szigorú, életszerű tesztüzem után adják át megbízóiknak, akiket betanítanak az új rendszer használatára is.
Partnereiket teljes körűen kiszolgálják, helyszíni installálást, folyamatos telefonos ügyeletet tartanak. Kiemelten ajánlják a Linux –ot, mint alternatív operációs rendszert, amely legjobban támogatja az internetre és egyéb, (főleg IP alapú) hálózatra való csatlakozást.

A cég rövid határidővel vállalja telephelyek összekapcsolását, mikrohullámú kapcsolatok, szélessávú routerek és vezeték nélküli eszközök telepítését. A számítógép alapú telefonközpontok értékesítése a legújabb slágertermékük.

Ha nem tudja használni az Internetet, mert vírus/féreg/kémprogrammal fertőzött a számítógépe, vagy a kémprogramok nehezítik életét, hívja az ügyfélszolgálati irodát munkaidőben a 06 – 76 / 900 000-es telefonszámon.

fel_oldal