Kezdőlap Régió Ipari vagyon értékbecslése és értékesítése aukcióval

Ipari vagyon értékbecslése és értékesítése aukcióval

Ipari vagyon értékbecslése és értékesítése aukcióval

A 2005-ben alapított, elsődlegesen ipari vagyon – termelő berendezések, gépek, eszközök – árveréssel történő értékesítésével foglalkozó Intergavel Kft. immár egy évtizede nyújt magas színvonalú, precíz, megbízható teljes körű szolgáltatást termelő, gyártó és kereskedő vállalkozások, valamint pénzintézetek részére.

Az Intergavel Aukciószervező Kft. és partnerei közös célja – a vagyontárgyak legmagasabb áron történő eladása – érdekében nyújtott teljes szolgáltatás magában foglalja az eszközök felmérését, értékbecslését, az árverés megszervezését, lebonyolítását.

Fontos, hogy az árverezést, mint értékesítési módot nem csak azok a vállalkozások alkalmazhatják eredményesen akik „kényszerértékesítenek”, hanem azok is, akiknek a tevékenysége éppen ellenkezőleg a „felfelé ívelő” szakaszban jár, ahol a folyamatos fejlesztés és a bővítés a meghatározó. Ebben az esetben az elavult eszközök leghatékonyabb értékesítési módja is, a ma már elsősorban interneten történő árverezés lehet, hiszen ez a forma ad legnagyobb nyilvánosságot az értékesítésnek. A siker záloga pedig az Intergavel Kft évek során jól kiépített vevőköre, amely adott esettben nem csupán a magyar piacot jelenti, hanem osztrák partnerén a Karner & Dechow GmbH-n keresztül egész Európa elérhetővé válik.

 

Intergavel Aukciószervező, Szolgáltató Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Lóverseny utca 3.

Postai cím: Budaörs, Stefánia út 7.

Tel: 23/887-468

Fax: 23/887-462

[email protected]

www.intergavel.hu

Intergavel