Kezdőlap Régió Küzdelem a döntőbe jutásért – edzői előzetesek

Küzdelem a döntőbe jutásért – edzői előzetesek

Küzdelem a döntőbe jutásért – edzői előzetesek

Küzdelem a döntőbe jutásért - edzői előzetesek

Szerdán Budapesten, a MAFC-BME ellen lép pályára csapatunk a Magyar Kupa elődöntő, első mérkőzésén.

A házigazdák részéről Vocskó Máté nyilatkozott az eséleyeket illetően: „A csapatunk minden évben közel kerül a hazai elithez, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel zárja a bajnokságot és kupát. A tavalyi év után remek eredmény, ismét a legjobb négy csapat között lenni. Ellenfelünk, a Kecskemét mindig előttünk járt az elmúlt pár évben, de kicsivel előtte sokszor kényszerítettük két lábra őket. Tiszteljük elvégzett munkájukat, büszkék vagyunk a nemzetközi porondon elért sikereikre, természetesen szeretnénk őket meglepni egy stabil játékkal.

Vocskó Györgynek mondata fog minden játékosban zengni: „tűzpirosan, kőkeményen”. Mielőbbi felgyógyulásáért is küzd minden mafcos majd.”

 

Szasa Nedeljkovics: „Az utolsó előtti lépcsőfok következik számunkra, hiszen mindenki tudja, célunk a kupadöntő. Elsődlegesen jó játékban bízom, ami ebben az esetben győzelemmel párosulhat. Az előző és a jelenlegi szezon egymás elleni mérkőzései alapján kijelenthetem, hogy nem igazán fekszik nekünk a MAFC játéka. Valószínűleg ellenfelünk egy más felállásban fogja felvenni ellenünk a küzdelmet, azonban meg van a saját játékuk, ami ellen sikeresen kell szerepelnünk.

 

Szeretném kihasználni ezt az alkalmat arra is, hogy mielőbbi gyógyulást kívánjak Gyurinak és remélem, hogy mielőbb visszatér a pályára, hiszen mint a MAFC-nak úgy a magyar röplabdasportnak is szüksége van az ilyen elhivatott emberekre!”