Kezdőlap Régió Országos szakmai elismerést kapott a KIO

Országos szakmai elismerést kapott a KIO

Országos szakmai elismerést kapott a KIO

A Kecskeméti Ifjúsági Otthonnak a Magyar Kultúra Napja alkalmából, január 22-én Minősített Közművelődési Intézmény Címet adományozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az elismerést dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át Habuda Ibolyának az intézmény megbízott vezetőjének, Józsa Katalin volt igazgatónak és Süli Csontos Ottónak, Kecskemét Értékmegőrzési Bizottsága alelnökének.
A 12 kategóriában történő megmérettetést követően annak a közművelődési intézménynek adományozható ez a cím, amely példaértékű, a munkájában kitartóan magas színvonalú, innovatív szakmai tevékenységet folytatott az elmúlt esztendőkben.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthont országosan is elismertté gyermek – és ifjúsági célú, közművelődést fejlesztő munkája tette. Kiemelkedő az intézmény eredményessége az uniós pályázatok terén, melynek köszönhetően több ezer fiatal részesült értékes kulturális, közösségi szolgáltatásokban az elmúlt években.
Az elismerés értelmében a KIO olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézmény, melynek szakmai tevékenységben érvényesülnek a minőségfejlesztési alapelvek, mint partnerközpontúság, az egymástól való tanulás, a folyamatos fejlesztés, valamint a vezetés és a munkatársak elkötelezettsége a minőség iránt.
Az intézmény a Minősített Közművelődési Intézmény Cím három évig történő viselésére jogosult.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata

KIO_tanusitvany