Kezdőlap Régió Ruhatervezés és kivitelezés ergo FK fashion!

Ruhatervezés és kivitelezés ergo FK fashion!

Ruhatervezés és kivitelezés ergo FK fashion!

Hobbiként indult részéről és igazán elszánt csak az utóbbi években lett – nyilatkozta riportalanyunk Farkas Kitti ruhatervező-kivitelező, az FK fashion márka megalkotója.

Ma már mások álmainak megtervezése és megtestesítése a küldetése és az élteti, ha láthatja megrendelői örömét. Ahhoz hogy jól tervezzen, és ez által jól öltöztessen, elmondása szerint elsőként meg kell látnia a vele szemben álló ember személyiségét és karakterét.

Nem tart szűk trendvonalat, hisz úgy mindenki egyforma ruhában lépne ki tőle. Igyekszik önmagát adni, amely esetekben az lehetséges és az aktuális divatjegyek beillesztésén felül minden modell kialakításakor kimozdít a megszokottból.

Új, de mindig hordható elképzeléseket kínál és kerüli az átlagos megoldásokat. Nincs számára lehetetlen és imádja a kihívásokat még akkor is, ha az nem tartozik szorosan a varrás tárgyköréhez.
A 10 éves távlatot egy stabil, központi elhelyezkedésű szellős, letisztult, galériázott üzlet vezetőjeként képzeli el egy nagyvárosban, ahol az utcaszinten kis darabszámú saját kollekciós értékesítés, a galérián pedig privát tervezés és készítés folyik szakképzett, ambiciózus munkatársakkal itthoni vagy külföldi, kis és közepes darabszámú megrendeléseket szolgálva.

Farkas Kitti
www.fkfashion.hu
06/70-618-7092

farkas kitti