Kezdőlap Régió A Szolnoki Főiskola RKSI érkezik holnap – edzői előzetesek

A Szolnoki Főiskola RKSI érkezik holnap – edzői előzetesek

A Szolnoki Főiskola RKSI érkezik holnap – edzői előzetesek

A Szolnoki Főiskola RKSI érkezik holnap - edzői előzetesek

A bajnokságban a nyolcba igyekvő Szolnoki Főiskolka RKSI érkezik holnap a Messzi István Sportcsarnokba. A hazai csapat edzője győzelemben, míg a vendégcsapat vezetője tisztes helytállásban bízik.

Szasa Nedeljkovics, a GORTER KRC vezetőedzője:

„Hosszú, ugyanakkor sikeres sorozaton vagyunk túl. 15 nap alatt öt mérkőzést játszottunk és 100%-osan teljesítettünk. Nagyon fontos volt számunkra a Dág elleni hazai, valamint a Kazincbarcika elleni idegenbeli mérkőzés és győzelem. Természetesen a MAFC ellni két győzelem szintén nagyon fontos volt, hiszen ezzel teljesítettük célunkat, bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe. Számunkra minden mérkőzés, így a holnapi Szolnok elleni is azonosan esik latba, és nem is várok mást, mint biztos, 3 pontot érő győzelmet.

A Kazincbarcika elleni rangadó után hétfőtől, már a kupadöntőre készülünk. A döntőben mind mentálisan, mint fizikálisan maximálisan szeretnénk ott lenni, és ennek elengedhetetlen feltétele a munka! A csapat továbbra is partner, mindenki, minden idegszálával a kupadöntőre készül.”

 

Gulyás Ferenc, a Szolnoki Főiskola RKSI vezetőedzője:

„Úgy gondolom erre a mérkőzésre az esélytelenek nyugalmával tudunk elutazni, felállni. Tisztában vagyok az erőviszonyokkal és a csapatom tudásával, felkészültségi szintjével.

Teljesen amatőr csapat lévén szó, ennek ellenére megpróbáljuk magunkból kihozni, ami a csapattól elvárható. Az előző szakaszban, otthonunkban egy jó, küzdelmes mérkőzést tudtunk játszani, úgy gondolom, méltó ellenfele voltunk a Kecskemétnek, erre számítok most is! Nekünk minden pontra szükségünk van ahhoz, hogy biztonsággal a nyolc közé kerüljünk, ezért mindent megteszünk, azt ígérem. Meg szeretnénk  tisztelni a Kecskeméti nézőket egy jó, látványos mérkőzéssel, és nem „túl” tisztelni a Kecskeméti legénységet!