Kezdőlap Régió KECSKEMÉT

KECSKEMÉT

Hétvégi sportesemények a Kecskeméti Fürdőben (február 21-22.)

Február utolsó hétvégéjén több sporteseményre és rendezvényre is sor kerül a Fürdőben: úszóverseny, vízilabda mérkőzések, és a magyar női vízilabda válogatott edzései mind szerepelnek a hétvégi programok között.

Február 21-én, szombaton a Bácsvíz-KVSC rendezésében kerül sor az Aranyhomok úszóversenyre, melyre 33 csapat megközelítőleg 600 versenyzővel nevezett. Az úszóverseny az 50 méteres versenymedencében zajlik majd 9 és 18 óra között, 10 és 17 óra között pedig a 25 méteres medencében 3 pályát szintén az úszóverseny résztvevői használnak.

Szombaton érkezik Kecskemétre a keddi Világliga-mérkőzésre készülő magyar női vízilabda válogatott, amely első edzését 19 és 21 óra között tartja a 25 méteres medencében.

Vasárnap a magyar női vízilabda válogatottnak két edzése is lesz az 50 méteres medencében, melyek között a KESI gyermek és serdülő fiú csapatai mérkőznek meg a csongrádi játékosokkal. A gyerekek meccse 12:30-kor kezdődik, a serdülőké pedig 13:45-kor. A mérkőzések ingyen megtekinthetők!

Vasárnap francia vízilabda játékosok is érkeznek a Fürdőbe, akik egy hétig fognak Kecskeméten edzőtáborozni. Első edzésüket vasárnap este tartják az 50 méteres medencében.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy február 22. vasárnaptól február 25. szerda reggelig az 50 méteres medence a vízilabda mérkőzés miatt átrendezésre kerül, ezért vendégeink az 50 méteres medence helyett a 25 méterest használhatják. A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!FÜRDŐ KÉP