Kezdőlap Régió Kiskunfélegyházán rendezik meg a futsal Magyar Kupa döntőt

Kiskunfélegyházán rendezik meg a futsal Magyar Kupa döntőt

Kiskunfélegyházán rendezik meg a futsal Magyar Kupa döntőt

Hosszas előkészületek, tárgyalások után eldőlt, hogy Kiskunfélegyháza ad otthont február 28-án és március elsején a futsal Magyar Kupa idei döntőjének. A kétnapos program helyszíne
a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok lesz, ahol látványos gálaműsor keretében küzdenek meg a legjobb férfi és női csapatok a Magyar Kupáért. Február 28-án a férfi szakág elődöntőit, március elsején pedig a női és a férfi döntőket rendezik meg. A finálé napján 13.30 órától az Astra Kiskunfélegyháza HFC a Hajdúböszörményi TE együttesét fogadja, míg 16 órától a férfi csapatok játszanak az elsőségért. A döntőket a Sport TV élőben közvetíti.
A Magyar Labdarúgó Szövetséggel folytatott tárgyalás pozitív eredményéről Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere számolt be:– A rendezési jog megnyerése sportdiplomáciai siker, amelyben sokat számított az Astra Kiskunfélegyházi Bulls HFC női futsal csapatának évek óta tartó kiváló szereplése. Az Astra a Magyar Kupa címvédőjeként a 2014/15-ös szezonban zsinórban negyedik alkalommal jutott be a fináléba és első ízben szerepelhet hazai pályán e rangos sorozatban.
A félegyháziak ellenfele, a Hajdúböszörményi TE mellett négy férfi együttes vív meg a döntőbe kerülésért. A csapatok pontos kilétét még nem lehet tudni, ez február 4-én dől el, akkor rendezik meg ugyanis a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágóját.
A félegyházi fináléra várhatóan jelentős szurkolótábor kíséri el az együtteseket. Az előzetes egyeztetések szerint csak Hajdúböszörményből 200 szimpatizánst várnak; a szervezők teltházra számítanak.
A gálamérkőzésekkel, tánc- és show műsorokkal színesített programra a belépő 500 forintba kerül. A sportág népszerűsítése és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls HFC buzdítása érdekében sok félegyházi és térségi szurkolót várnak a rendezők.
sok félegyházi és térségi szurkolót várnak a rendezők.

kkfhaza-nagy