Kezdőlap Régió Magyar tarka a furgonban

Magyar tarka a furgonban

Magyar tarka a furgonban

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
A tiszakürti rendőrök éjszaka állították meg azt a tehergépkocsit, amelynek vezetője érvényes jogosítvánnyal nem rendelkezett és a járműben egy Tiszakécskéről lopott szarvasmarhát szállított.

A tiszakürti körzeti megbízottak 2015. február 10-én 23 óra 20 perckor Tiszakürt-Bogaras belterületén állítottak meg és ellenőriztek egy tehergépkocsi-vezetőt és három utasát. A rendőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a gépjármű vezetője, az 54 éves R. József érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Az egyenruhások a zárt tehergépkocsi rakterében egy szarvasmarhát találtak, amelyről a férfiak azt állították, hogy az úton találták. A rendőrök perceken belül megállapították, hogy a szállított tehenet aznap este Tiszakécskén egy majorból tulajdonították el.

A rendőrök a négy csépai férfit előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Az egyenruhások a szarvasmarhát lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást illetékességből a Tiszakécskei Rendőrőrs folytatja le. A tiszakécskei nyomozók R. Józsefet, R. Gábort, K. Istvánt és K. Richárdot 2015. február 11-én gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásuk elrendelését.

 

A fotón a sértett és Kakuk László rendőr főtörzszászlós látható.