Kezdőlap Régió A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi tér 2015. március 28-án megrendezi az...

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi tér 2015. március 28-án megrendezi az Éjszakai Régiós Sportbajnokságot és Táncházat

 

 

 

 

 

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi tér 2015. március 28-án megrendezi az Éjszakai Régiós Sportbajnokságot és Táncházat

 

A Spartacus ezúttal is mókás és izgalmas programokkal készült a felüdülni vágyóknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A részvétel az eseményen természetesen ingyenes, a helyszínen található büfé szintén ingyenes.

A Sportbajnokságra a nevezés reggel 9kor kezdődik, az elmaradhatatlan sportágak: a csocsó, darts és asztalitenisz. A mérkőzés 10 órától veszi kezdetét, ahol összemérhetik tudásukat a versenyzők több kategóriában.

A Programot 12:00 órától színesíti a Táncház, ahol a talpalávalót a Hegedűs Együttes húzza. Tánctanulásra is lesz lehetőség, amit Trencsényi- Csiha Tímea és Csuma Sándor tánctanárok biztosítanak.

A résztvevők bármikor csatlakozhatnak a kézműves foglalkozáshoz, amelyet a Rév munkatársai szolgáltatnak.

A rendezvényen egésznap tombolahúzás zajlik, a nyertesek értékes nyereményekkel gazdagodnak.

 

Az esemény most új helyszínen kerül megrendezésre: a Lánchíd Utcai Általános Iskolában, és az időpont is eltér a szokásostól: március 28-án, szombaton délelőtt 9 órától nyitjuk a kapukat.

 

A rendezvényt a MOB támogatta.