Kezdőlap Régió Az Együttműködő Vállalkozók Szervezetének, a Vállalkozók 39. Országos Kapcsolatépítő Találkozója Kecskeméten

Az Együttműködő Vállalkozók Szervezetének, a Vállalkozók 39. Országos Kapcsolatépítő Találkozója Kecskeméten

Vereb Pisti_00010 Vereb Pisti_00022 Vereb Pisti_00023 Vereb Pisti_00027 Vereb Pisti_00040 Vereb Pisti_00061 Vereb Pisti_00074 Vereb Pisti_00079 Vereb Pisti_00083 Vereb Pisti_00084


100 aktív tag- Több ezer üzleti partner

Március 26-án Kecskemét

 

Nagy sikerrel zajlott az Együttműködő Vállalkozók Szervezetének,  országos kapcsolatépítő rendezvénye, a Vállalkozók 39. Országos Kapcsolatépítő Találkozója. Az elegáns Granada Hotelben**** 70 cégvezető, és vállalati döntéshozó volt jelen, így  személyesen megismerhették potenciális ügyfeleiket, leendő együttműködő partnereiket, vagy akár jövőbeni vevőiket, megrendelőiket. A Találkozó célja, hogy a résztvevők ezen a napon minél több személyes kapcsolatot, üzleti lehetőséget, exkluzív beszállítói információt kapjanak, amelyek már akár ott, illetve néhány héten belül konkrét üzleti hasznot hozhatnak számukra. Illetve stratégiai partnereket találjanak rövid, valamint hosszú távú céljaikhoz.

Vereb István, alapító, ügyvezető megnyitó beszédében elmondta, hogy általában a cégeket fejlődésük során a stabil partnerek keresése, kíváncsiság, lehetőségek keresése, árbevétel növekedés, új lehetőségek és piacok felkutatása kell, hogy motiváljon. A hatékonyság feltétlen fontos, hisz a növekedés a cél, és folyton terjeszkedni kell. Ezen célok elérésére pedig ezek a partnertalálkozók nagyon jó lehetőségek.

H. Szabó Zita, az Autóflex -Knott Kft. képviseletében röviden szintén bemutatta cégük működését.

Kiállítók jelenléte és szakmai prezentációk is színesítette az eseményt.

Egy percben pedig minden cég bemutathatta tevékenységét. Jelen voltak a rendezvényen ezen a napon vállalkozók az alábbi városokból: Győr, Eger, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Szeged, Budapest.

Előadások is elhangzottak 15 percben:

Az Optasoft Kft. részéről Darázs György mutatta be a matematikai optimalizálás hasznosságát.

Majd Lidit Csaba marketing szakember egy speciális szempontból hívta fel a figyelmet a menedzsment értékére.

Joó Zsuzsa business coach és life coach -előadásában elmondta, hogy akkor eredményes tevékenysége, ha munkája nézőpontváltozást hoz partnereinél. Szerinte rendkívül fontos, hogy koncentráljunk arra amit csinálunk. Fontos összpontosítani cégünkre, és lépésről lépésre kell haladni minden fejlődési folyamatban.

A személyes bemutatkozások után, szekciós kerekasztal-beszélgetések, egész délután pedig, előre beosztott négyszemközti üzleti tárgyalások várták a résztvevő cégvezetőket, vállalati döntéshozókat.

Külön nyilatkozatban Kovács Anett klubvezető még elmondta nekünk, hogy az Együttműködő Vállalkozók Szervezete, olyan cégeket vár soraiba elsősorban, akik tudatosan szeretnének fejlődni, kapcsolatot építeni. Erre nagyon jó alkalom a Szervezet évi 5 darab- nagy országos rendezvénye, melyből hármat Budapesten, a többit vidéken tartanak. Ezen kivül, a Klubbon belül minden hónapban van lehetőség hasonló kapcsolatépítő délutánokra is.  Ha nem tud mindig a cégvezető jönni, delegálhat kollégát is a rendezvényre.

A következő találkozó május 29-én Budapesten lesz, ez a 40. jubileumi rendezvény.

Következő programokat illetően – kérdés esetén keresse Kovács Anett, klubvezetőt, a [email protected] címen, vagy a +3670/389-2524-res számon.

A Találkozókra  jelentkezni lehet ezen a linken: http://uzletirandi.hu/talalkozo

(Videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=jDj36h0XHj0)

 

Együttműködő Vállalkozók Szervezete +36 70 389 25 24 +36 62 327 518 [email protected] www.uzletiegyuttmukodes.hu www.uzletirandi.hu www.uzleti-vilag.hu www.kivalovallalkozok.hu