Kezdőlap Régió Az ország leghatékonyabb üzletszerző rendezvénye Kecskemétre érkezik

Az ország leghatékonyabb üzletszerző rendezvénye Kecskemétre érkezik

Az ország leghatékonyabb üzletszerző rendezvénye Kecskemétre érkezik

 

Március 26-án Kecskeméten rendezi meg az Együttműködő Vállalkozók Szervezete,  a Vállalkozók 39. Országos Kapcsolatépítő Találkozóját. Az elegáns Granada Hotelben**** közel 100 cégvezető, és vállalati döntéshozó lesz jelen, hogy személyesen megismerhesse potenciális ügyfeleit, leendő együttműködő partnereit, vagy akár jövőbeni vevőit, megrendelőit.

A Találkozó célja, hogy a résztvevők ezen a napon minél több személyes kapcsolatot, üzleti lehetőséget, exkluzív beszállítói információt kapjanak, amelyek már akár ott, illetve néhány héten belül konkrét üzleti hasznot hoznak számukra. Illetve stratégiai partnereket találjanak rövid, valamint hosszú távú céljaikhoz.

A személyes bemutatkozások után, szekciós kerekasztal-beszélgetések, egész délután pedig, előre beosztott négyszemközti üzleti tárgyalások várják a résztvevő cégvezetőket, vállalati döntéshozókat.

Nézze meg ezt a rövid videót, amely összefoglalja a Találkozó programját, illetve tudatos felépítését. Kérdés esetén keresse a Találkozó háziasszonyát, Kovács Anettet, a kapcsolat@uzletiegyuttmukodes címen, vagy a +7036/389-2524-res számon.

A Találkozóra már csak március 19-ig lehet jelentkezni ezen a linken: http://uzletirandi.hu/talalkozo

 

videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=jDj36h0XHj0