Kezdőlap Régió FÜRDŐ-KECSKEMÉT

FÜRDŐ-KECSKEMÉT

Sajtóközlemény – 2015. március 18.

 

Tisztelt Szerkesztőség!

 

A Kecskeméti Fürdőben a közelmúltban történt egy sajnálatos baleset, amelynek részleteiről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

A Fürdőben tartózkodó egyik családból egy fiatalember a lezárt, „ÜZEMEN KÍVÜL” felirattal kitáblázott csúszdát akarta használni. Miközben az úszómester a családnak a lezárt területről való kiterelésével foglalkozott, az idő alatt a csúszdatoronyba felért a fiatalember, és a lezárás, a kitáblázott használati szabályok, figyelmeztetések, piktogramok és a feltüntetett súlyhatár ellenére lecsúszott az üzemen kívüli csúszdán. A kevés vizet tartalmazó fékező vályúba nagy sebességgel érkező vendég a víz kellő fékező hatása nélkül a csúszda végfalának ütközött és lábtörést szenvedett.

Munkatársaink a mentők kiérkezéséig a végig eszméleténél lévő sérült állapotát stabilizálták. A műszakot vezető munkatárs jegyzőkönyvet vett fel a baleset körülményeiről.

Létesítményünk a biztonsági szabályokat betartotta. A sajtó tájékoztatását kizárólag azért tartjuk fontosnak, hogy minden további találgatást megelőzzünk.

A fiatalembernek jobbulást kívánunk.

Fontosnak tartjuk, hogy a hasonló esetek elkerülése érdekében, az Önök segítségével felhívjuk a lakosság figyelmét: a Kecskeméti Fürdőben kitáblázott szabályokat és a személyzet utasításait, figyelmeztetéseit vegyék figyelembe, ha bizonytalanok azok értelmezésében, akkor kérjék munkatársaink segítségét.

 

Hírös Sport Nonprofit Kft.

fürdő logó