Kezdőlap Régió Ismét kedd – ismét BNI találkozó volt Kecskeméten

Ismét kedd – ismét BNI találkozó volt Kecskeméten

BNI_MÁRC_00003 BNI_MÁRC_00013 BNI_MÁRC_00023 BNI_MÁRC_00024 BNI_MÁRC_00025 BNI_MÁRC_00031 BNI_MÁRC_00032 másolata BNI_MÁRC_00036 BNI_MÁRC_00037 másolata BNI_MÁRC_00041 BNI_MÁRC_00042 másolata BNI_MÁRC_00046 BNI_MÁRC_00047 másolata BNI_MÁRC_00053 BNI_MÁRC_00054 BNI_MÁRC_00094 BNI_MÁRC_00095 BNI_MÁRC_00103

Kedd reggelente üzleti találkozót tartanak Kecskeméten a Sasfészek Étterem emeleti különtermében. A rendezvényen legutóbb majd 50 cégvezető és tulajdonos volt jelen, a legkülönfélébb tevékenységi szegmensből. Ám mivel Mezőgazdasági Fókusznap volt, így ezen cégek voltak a középpontban. A rendezvényen ma Alter Róbert, az AB Holding Kft. tulajdonosa mutatta be cégét részletesen, de minden résztvevők lehetősége volt bemutatni fő foglalkozási területét, egy percben kiemelve, hogy miben tudnának segíteni a jelen lévő vállalkozásoknak és miben várják mások segítségét.

Alter Róbert, aki Alterné Kiss Olgával együtt vezeti a BNI Bács-Kiskun megyei régióját, elmondta, hogy miért érdemes BNI tagnak lenni, illetve szó esett a tervekről is: bővülés várható Kiskunfélegyháza (április 29-én), Baja (Április 9-én) városok felé, tehát ott is BNI csoportok indulnak a közeljövőben.

Cége bemutatásakor Alter Róberttől megtudtuk, hogy az AB Holding Kft többszáz weboldalt készített el és számos tevékenységi körrel rendelkezik. Tárhely szolgáltatás-biztosítás, informatikai feladatok, grafikai megoldások, arculattervezés, logo készítés, névjegyterv, dossziéterv, kartondoboz terv, adatmentés is bele tartozik a repertoárjukba. Példaképp említette, hogy Kecskemét Város honlapja – amelyet szintén ők kezelnek – háromszor lett az „Év Honlapja.” De Szarvas, Baja és Gyöngyös városok honlapja is referenciájuk közé tartozik. Szükség esetén a weboldalak tartalomkezelését is megoldják. Van olyan honlap (például az Autoflex készülő weboldala), amely 4 nyelvű, tehát nagy tapasztalattal bírnak e területeken is.

Eredményeik mérhetőek, és a lakosság fele is nyitottak, többek között gyors és hatékony szerviz szolgáltatásukkal. A vírusirtástól a napi ügyviteli gondokig mindenre találnak megoldást, és cseregépet is tudnak biztosítani. Nagyvállalatoknál a hálózatépítés –szerverüzemeltetés is megoldható! Az E-bojtár szolgáltatásuk ügyvédek számára elérhető: speciális rendszergazdai szolgáltatás, melynek során az ügyvédi munkához elengedhetetlen infomratikai célszoftverek beállítását, oktatását végzik el. Ilyen esetekben, ha gond adódik, akár telefonon is tudnak segítséget adni.

Összességében a csapatmunkában van a titok – tudtuk meg Alter Róberttől.

A Business Network International-ról röviden
A BNI-t 1985-ben Ivan Misner amerikai üzletember alapította. Az üzleti szervezet 30 éves történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált. Mára 59 országban, több mint 6500 csoporttal, 170 ezer főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. Magyarországon 2008 óta működik a szervezet, 2014-ben 700 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal a fővárosban és további 8 vidéki városban. Tavaly a magyar BNI tagok 14,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak, jutalék nélkül. Csapatukba profi vállalkozókat keresnek, akik éves árbevételüket legalább 15%-kal növelnék.
A BNI találkozókat heti rendszerességgel szervezik, a kecskeméti csoport keddenként találkozik a Sasfészek Étteremben. Amennyiben meghívót szeretne igényelni következő találkozójukra, az itt teheti meg: http://bni-hungary.com/hu-hu/meghivo_igenyles