Kezdőlap Régió KECSKEMÉT

KECSKEMÉT

Sheraton3 sheraton sheraton1 Sheraton2

 

Four Pointsby Sheraton Kecskemét „Az év franchise szállodája”
A Starwood szállodalánc rangos elismerését a magyarországi hotel kapta
Megnyitása óta folyamatosan magas a vendégelégedettségi mutatója, és sorra kapja a szakmai díjakat is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont. Mind közül azonban a legnagyobb elismerés, hogy az amerikai Starwood lánc Európai, Afrikai és Közel-Keleti régiójában 2014-es teljesítménye alapján a kecskeméti szálloda kapta „Az év franchise szállodája” elismerést.
Abu Dhabiban tartották a Starwood szállodalánc nemzetközi értékesítési és marketing kongresszusát, ahol a szakmai programok mellett díjátadó ünnepség keretén belül hirdették ki az elmúlt év legjobb teljesítményeit.
A Starwood európai, afrikai és közel-keleti régiójában jelenleg 249 szállodája közül 46-ot üzemeltet franchise rendszerben. Ezek közül bizonyult a legjobbnak, és kapta meg „Az év franchise szállodája díjat” a 2013 májusában megnyitott Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont.
A nyitás óta eltelt közel két évben számos vendégelégedettségi és szakmai díjat is kapott a kecskeméti szálloda. 2014-ben nemcsak a legmagasabb vendégelégedettséget (GEI) elérő szállodája lett a Starwood láncnak, hanem elnyerte a Starwood „Kiemelkedő Teljesítmény” kategória díját is. Idehaza is elismerték a szálloda teljesítményét, megkapta az Aranynap-díjat a „Magyarország legígéretesebb 2013-ban megnyitott szállodája” kategóriában, a Turizmus Kft. „Az év legjobb vidéki Business hoteljének” választotta és bekerült a vendégek véleménye alapján, a Tripadvisor által összeállított Magyarország TOP 25 szállodái közé is. A hotel eredményesen vett részt a „Zöld Szálloda” pályázaton, valamint 2014-ben megkapta a Turizmus Minőségi Díjat. Még ugyanebben az évben, decemberben az épület elnyerte az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat is.
A kecskeméti szálloda nemcsak fiatalos, professzionális csapatával, a vendégigények kiemelt figyelemmel követésével, hanem a folyamatos innovációval is igyekszik kitűnni a versenyből. Ennek érdekében a konferenciaközpontban a 21. század egyik legmodernebb érintőképernyős prezentációs eszköze is rendelkezésre áll. Az LSK interaktív kijelző egyedülálló módon támogatja a figyelem fenntartását. Az innovatív megoldással új dimenziók nyílnak meg az üzleti találkozók, videokonferenciák és kollaborációs együttműködések lebonyolítására.


A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontról:

A 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkája, amely kifejezetten business szállodákat foglal magában. A kecskeméti létesítménynél is ezt tartották szem előtt, hiszen a KÉSZ Csoport ottani irodaházából kialakított négycsillagos, négyszintes hotel 136 szobájából 6 lakosztály, amelyeknek mindegyike a márkára jellemző Four Comfort Bed® ágyakkal, ásványvíz bekészítéssel és modern fürdőszobával rendelkezik. Mindezek mellett a Four Points by Sheraton Kecskemét egy, a régióban egyedülálló 1400 m2-es konferenciaközponttal is várja vendégeit, amely magában foglal egy 380 m2-es rendezvénytermet és 7 különálló tárgyalót. A hotel teljes területén ingyenes a Wifi elérés (beleértve a közös helységeket és a szobákat is), ezzel is tükrözve, hogy kiemelten figyelnek a modern technikai felszereltségre is. A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont része a Bistorant étterem, a kikapcsolódni vágyók feltöltődhetnek a Fitness & SPA részlegben, ahol úszómedence, jacuzzi, bio-, infra-, és finn szauna, gőzfürdő, valamint egy tágas pihenő biztosítja a regenerálódást. További információ: www.fourpointskecskemet.hu

A tulajdonos KÉSZ Csoportról:
A KÉSZ 32 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig egy igazi holdinggá vált, amely a környező országokat is beleértve több mint 1500 munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot. A KÉSZ Csoport tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén.
A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, amely összefogja tagvállalatok erőforrásait, és ezeket felhasználva komplex szolgáltatásokat – építőipari kivitelezés tervezéssel, ingatlanfejlesztés, üzemeltetés – tud nyújtani a beruházóknak. A Holding nagy előnye és értéke sok versenytárssal szemben, hogy saját ingatlanokon, saját gépekkel, berendezésekkel, saját fejlesztések révén tudja megvalósítani a legkülönbözőbb létesítményeket, és rendelkezik a fejlesztésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges tapasztalatokkal, eszközökkel is.
A Holding Magyarországon túl a környező európai országokban is kifejti aktivitását. A KÉSZ Csoport építette fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court épületét, a nyíregyházi Lego gyárat és a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit, valamint a KÉSZ volt a kivitelezője a Nemzet Főterének is nevezett budapesti Kossuth tér felújításának. A KÉSZ Csoport 2013-as nagyberuházása a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont is.