Kezdőlap Régió Kötelező győzelem a Pécs ellen

Kötelező győzelem a Pécs ellen

Kötelező győzelem a Pécs ellen

Kötelező győzelem a Pécs ellen

Azt mondják, mindig a kötelezők a legnehezebbek. Ezúttal nem volt igaz a mondás, csapatunk három, sima játszmában győzött a nyolcba igyekvő Pécs ellen.

Szasa Nedeljkovics „felforgatta” egy kicsit a csapatot, ezúttal azok kaptak több lehetőséget, akik a korábbiakban kevesebbet játszottak.

 

Ez azonban nem látszott az eredményességen, az eredményen. A csapat könnyed, időnként jó játékkal nyerte az első játszmát 25:11 arányban.

 

A második játszma eleje, nem úgy folytatódott, ahogy az első véget ért. Mintha kicsit „bealudt” volna a csapat, amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt. Asz első technikai szünetben, ha csak egy ponttal is, de a Pécsnél volt az előny (7:8). A folytatásban, kezdetben felváltva estek a pontok, azonban a második technikai szünetre már a hazai csapat vonulhatott előnnyel (16:13). A játszma hátralévő részében csapatunk mindössze három pontot engedélyezett ellenfelének és 25:16 arányban megnyerte a második szettet.

 

A harmadik játszma során sem kellett a nézőknek izgulniuk a hazai csapat játékát látva. Több ász értékű nyitást – Farkas és Kovács ‑ könyvelhettünk el hazai oldalon, aminek eredményeképpen mind az első mind a második technikai szünetben csapatunknál volt az előny egy, illetve öt ponttal. A szett végére a vendégcsapat ezúttal is 16 pontig jutott, és ezzel a haza csapat hozta az újabb, kötelező győzelmet.

 

GORTER KRC – Vannet PTE-PEAC 3:0 (11, 16, 16)

Kecskemét, 2015. február 28. 18:00

Messzi István Sportcsarnok 150 néző

Vezette: Suba I., Jámbor T.

 

GORTER KRC: Török R. – Gacs D. ‑ Kovács Z. – Dávid Cs. – Farkas P. – Gebhardt N. ‑ Banai M. – Pápai P. (liberó), Cserék: Erki M., Tóth A., Dávid Cs., Dorcsák L., Árva M., Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics

 

Vannet PTE-PEAC: Storcz T. – Gyöngyösi Z. – Dr. Horváth B. – Demeter A. – Kiss N. – Szabó G. – Kaszás Z. (liberó), Cserék: PortikÁ., Fodor D., Balassa B., Schönfeld E., Vezetőedző: Mészáros Péter