Kezdőlap Régió Mostantól lehet szavazni a döntőbe jutott orvosokra!

Mostantól lehet szavazni a döntőbe jutott orvosokra!

Mostantól lehet szavazni a döntőbe jutott orvosokra!

 

astell

Elindult az internetes szavazás!

http://evorvosa.astellasdij.hu/vote/

 

A rendszer a tavalyihoz hasonló: az érvényes voks beküldéséhez három különböző orvos egy-egy történetét kell kiválasztani, majd a történetek tetszőlegese rangsorolhatók.

Természetesen a rangsorban az a történet kerüljön az első helyre, amely a kedvenc orvoshoz kötődik, adjunk azonban esélyt még két jelölt számára, hogy történeteik alapján ők is méltó elismerésben részesülhessenek.

A közönségszavazás teljes ideje alatt minden szavazó csak egyszer voksolhat, ezért kérjük, gondolja meg, mely orvosokra és történetekre adja a voksát.

 

Szavazni 2015. március 20.22:00 óráig lehet.

Technikai probléma, kérdés esetén kérjük, írjanak az [email protected] címre, készséggel segítünk!

 

2014-es közönség jelöltek

Astellas-közönségdíjra jelölt orvosok  – Bács-Kiskun Megyei Kórház

– Dr. Bánfalvi Attila főorvos (Szülészet-Nőgyógyászati Osztály)

– Dr. Dubravcsik Zsolt Áron (Gasztroenterológiai Osztály)

– Dr. Gál János (Reumatológiai Osztály)

– Dr. Maráz Róbert (Általános Sebészeti Osztály, Onkoradiológiai Központ)

 

A jelölteket és betegtörténeteket itt olvashatják:

http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates/

 

 

Astellas-közönségdíjra jelölt csoportok  – Bács-Kiskun Megyei Kórház

A De Châtel Rudolf-emlékdíjra idén felterjesztett csoportok

– Bács-Kiskun Megyei Kórház Reumatológiai osztály

– Bács-Kiskun Megyei Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály

– Bács-Kiskun Megyei Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztály- Kiskunfélegyházi telephely

 

A csoportokat felterjesztő történetek és a csoportok bemutatása a pályázat weboldalán tekinthető meg: http://evorvosa.astellasdij.hu/groups/

 

Míg az egyéni jelölések esetében az idei legjobbakról először a korábbi években Astellas-közönségdíjat elnyert orvosokból álló zsűri értékelése, majd azt követően hagyományosan az internetes közönségszavazás (2015. március 6-20.) dönt majd, a De Châtel Rudolf-emlékdíjra felterjesztett csoportok rangsorát a díj alapítói határozzák meg.

 

A pályázattal kapcsolatos további aktuális információk a www.astellasdij.hu/evorvosa, és a https://www.facebook.com/astellas.azevorvosa internetes oldalakon érhetők el.

 

A 2014-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra beküldött betegtörténeteket a héttagú zsűri a napokban közösen értékelte és kijelölte az idei internetes közönségszavazás résztvevőinek körét. A zsűri az értékelés során saját rangsort is felállított, a helyezésekhez pedig pontokat rendelt. A zsűri által kiemelt jelöltek ezeket a pontokat a közönségszavazásra magukkal viszik, a voksolás elindításának pillanatától kezdve azonban minden további eredmény kizárólag a nagyközönségen és a beérkező szavazatok számán múlik. A közönségszavazás teljes ideje alatt minden szavazó csak egyszer voksolhat, ezért kérjük, gondolja meg, mely orvosokra és történetekre adja a voksát. A beküldött szavazatot később semmilyen módon nincs lehetőségünk módosítani.

A szavazás menete a következő:

  1. Kérjük, olvassa el a döntőbe jutott orvosok történeteit és válassza ki közülük az Ön számára legkedvesebbeket. Figyelem, minden orvosról csak egy történet tehető a listába!
  2. Érvényes szavazatot csak akkor tud beküldeni, ha pontosan három történet szerepel a listájában. Ezért a következő lépésben úgy kell bővítenie/szűkítenie a felállított listát, hogy abban pontosan három történet legyen.
  3. A következő lépésben a listába került történetek közötti rangsort állíthatja be. Természetesen az Ön számára legkedvesebb orvosról szóló történet kerüljön az első helyre, ezt követően pedig határozza meg a másik két történet sorrendjét is.(A megfelelő sorrend beállításához használja a kis nyilakat!) Mielőtt a „Szavazok” gombra kattintana, kérjük, itt adja meg pontos nevét és e-mail címét.
  4. Az Ön által megadott e-mail címre automatikus aktiváló e-mailt küldünk, szavazata csak e linken keresztül érvényesíthető. Amennyiben e-mail címét rosszul adta meg, vagy nem valós címet írt be, szavazata nem kerül be a rendszerbe.

 

 

2015. március 6.