Kezdőlap Régió Rangadó az alapszakasz elsőségért

Rangadó az alapszakasz elsőségért

Rangadó az alapszakasz elsőségért

Rangadó az alapszakasz elsőségért

Az elmúlt heti két győzelem – a Pécs és a Debrecen ellen – szerdán rangadó vár csapatunkra Kaposváron, a FINO vendégeként. A mérkőzés előtt a vezetőedzőket kérdeztük.

Demeter György, a FINO Kaposvár vezetőedzője: Szerdán újabb rangadót játszunk, hiszen a bajnokság alapszakaszának csúcsmérkőzése lesz az összecsapás. Mindazon túl, hogy presztízsmérkőzés mindkét csapat számára, ezúttal ez a mérkőzés dönt az alapszakasz első helyéről. Az utóbbi időben a kupa- valamint az elmaradt mérkőzések miatt szerda-szombat ritmusban játszottunk, a közbeeső időben pedig természetesen edzésekkel készülünk. Természetesen egy Kecskemét elleni mérkőzés teljesen más pszichikai felkészülést, ráhangolódást követel, így fejben is igyekszünk a legjobb állapotba kerülni.

 

Szeretném még elmondani, hogy a találkozó egyben jótékonysági mérkőzés is lesz; nemes cél érdekében fognak össze ismét a röplabdabarátok és a toldisok. Pár hete a Tóth-Dékmár család magyaregresi otthona teljesen kiégett, minden a tűz martalékává vált. A gyermekük, Ármin – aki elsős a Toldiban s a Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely előkészítő csoportjának a tagja – összes játéka, könyve odalett a tűzvészben. A mérkőzés helyszínén, a Városi Sportcsarnokban pénzadományokkal lehet segíteni a bajba jutott családnak.

 

Szasa Nedeljkovics, a GORTER KRC vezetőedzője: A szerdai mérkőzés az, amely arról hivatott dönteni, ki honnan folytathatja a rájátszásban. Szerdán ott a lehetőség, hogy bizonyítsanak a srácok, hogy bizonyítsunk. Sok újdonsággal egyik csapat sem tud szolgálni a másik számára, hiszen nagyon jól ismerjük egymást; úgy a játékosokat, mint a felállásokat. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani, a tőlünk megszokott jó ritmusban, ami kellő alapot adhat a rájátszásra. Remélem, hogy „fanatikus” szurkolóink, akik kitartanak mellettünk ezúttal is ott lesznek a kaposvári csarnokban és buzdítanak bennünket, ami mindig plusz adrenalinnal látja el a srácokat.