Kezdőlap Régió Víz Világnapja a Kecskeméti Fürdőben

Víz Világnapja a Kecskeméti Fürdőben

AAAAAAAAAAAAA

 

2015. március 17.

 

Víz Világnapja a Kecskeméti Fürdőben

2015. március 22-én vasárnap sokszínű és érdekes programokkal várjuk a Kecskeméti Fürdőbe kilátogató vendégeinket 10 és 16 óra között. A programokon a Fürdő vendégei számára a részvétel ingyenes!

A Víz Világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Ennek hatására az ENSZ március 22-ét nyilvánította a Víz Világnapjává, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a víz fontos szerepére életünkben.

A Kecskeméti Fürdőben több programmal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A kisebbeknek kézműves foglalkozásokat szervezünk, ahol lehetőség lesz dekor gumiból és csipeszből vízi élőlények készítésére, valamint origami technikával vizes állatok hajtogatására, és ki lehet próbálni a nemezelést és a fonást is. A gyerekek olyan vízhez kapcsolódó mesefilmeket is nézhetnek majd, mint a Kis hableány, Némó nyomában, Nagy ho-ho-horgász, Vízipók csodapók.

A nagyobbak összemérhetik gyorsaságukat csúszdáinkon, és medencei ügyességi feladatokban is kipróbálhatják magukat. A bátrabbak a DeepAir Diving Club oktatóink segítségével megismerkedhetnek a búvárkodás alapjaival, és ingyenes próbamerülésen vehetnek részt a 25 méteres medencében. Akik kevésbé aktívak, kitölthetik „víz-kvíz” kérdőívünket, amellyel értékes ajándékokat lehet majd nyerni.

10 és 16 óra között a Fürdő előterében a Szentkirályi Ásványvíz Kft. munkatársai legújabb ízesített ásványvizüket mutatják be, amit meg is lehet kóstolni. A programokon meghívott kecskeméti díszvendégeink is részt vesznek majd.

Mindenkit sok szeretettel várunk!