Kezdőlap Régió A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében 2015. április 24-én (péntek)...

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében 2015. április 24-én (péntek) Éjszakai Forgatag és Táncház kerül megrendezésre

NET

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében 2015. április 24-én (péntek) Éjszakai Forgatag és Táncház kerül megrendezésre.

A soron következő Éjszakai Forgatag különlegessége, hogy 17 óra 30 perctől 19 óráig a táncos lábú érdeklődők Táncházon vehetnek részt, ahol a talpalávalót a Hegedűs Együttes biztosítja, a tánclépéseket pedig Trencsényi – Csiha Tímeától és Csuma Sándortól leshetik el.

17 órától a Rév munkatársai várják a kicsiket és nagyokat kézműves foglalkozásra.

19 órától a közhasznú előadások keretén belül a résztvevők meghallgathatják Szalai Katalin előadásában Radnóti Miklós Nem tudhatom… című versét, megismerkedhetnek a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány négylábúival, valamint a Képről Képre Animációs Műhely munkásságába tekinthetnek be Szabó Csaba, Szoboszlay Péter, Gulyás Kis Ágnes és Fazekas László közreműködésével.

20 órától kezdetét veszik a csocsó, darts és ping-pong versenyek, ahová a sportolni vágyók kortól és nemtől függetlenül nevezhetnek.

A rendezvényre várunk minden kedves sportolni, táncolni, kikapcsolódni vágyó gyermeket, fiatalt és felnőttet.

Helyszín: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz-csarnoka (6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.)

Időpont: 2015. április 24. (péntek) 17 órától 24 óráig

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.