Kezdőlap Régió ÉPÜLETGÉPÉSZ KIÁLLÍTÁS LESZ KECSKEMÉTEN

ÉPÜLETGÉPÉSZ KIÁLLÍTÁS LESZ KECSKEMÉTEN

kiallitas_meghivo

 

ÉPÜLETGÉPÉSZ  KIÁLLÍTÁS LESZ KECSKEMÉTEN!

A Kecskeméti Gépész Múzeum kiállítása lesz megtekinthető, amely a Kurucz körút 28 szám alatt, a Gépész Holding – Plan Zrt kecskeméti áruházában az év június 30-áig várja az érdeklődőket.

Az időszaki kiállítást június 1-én, hétfőn 10 órai kezdettel Slonszki Attila, a Plan Zrt. ügyvezető igazgatója nyitja majd meg. A megnyitót követően köszöntőt mond Kovács Ferenc, az Ép-Gépész Holding Kft. tulajdonosa. (A kiállítás kurátorai: Dr. Chappon Miklós, Feszt Ferenc Árpád és Sircz János.)

A kiállítás megtekinthető lesz a Múzeumok Éjszakáján is 2015.06.20-án.

A Gépész Holding- csoportról:

Egészen 1982-ig kell vissza mennünk az időben, amikor a Gépész cégcsoport legrégebbi tagcége a Plan Zrt. Kecskeméten megalakul.1984-et írunk, amikor Szombathelyen a Gravitáció Kft. megkezdi működését, majd 1991-ben a társaság 3. tagja a Szido Kft. is megnyitja kapuit Cegléden.

A cégek, tulajdonosaik az elkövetkező évek alatt markáns és ismert szereplőivé váltak a hazai épületgépész szakkereskedelmi piacnak! Gyorsan felismerték, hogy az erőforrások hatékony koncentrálásával további fejlődési lehetőségek, potenciálok nyílhatnak meg előttük.
Így 2003-ban Kecskeméten megalapítják a GéPéSZ Koordinátor Kft.-t, beszerzésük centralizálásához, hogy minél versenyképesebbé válhassanak az épületgépészeti piacon.
Négy év pozitív beszerzési tapasztalat után a Gépész cégcsoport 2 tagja (Plan Zrt és Szido Kft.) elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy új cégbe Holdingba vonja össze a kereskedelmi és marketing tevékenységét, így 2007-ben megalakultunk mi, az Ép-GéPéSZ Holding Kft.
Fejlődésük záloga abban rejlett, hogy a magasan képzett szakember gárda a szaküzletszám gyors növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasított ki a „víz-gáz-fűtés piac tortájából”.
Ma már országszerte 20 szakáruházukban 340 felkészült és szakmailag képzett kollégával várják vásárlóikat.
A modern logisztikai központjaik, több mint 25 000 m2-es területén képesek befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeiket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást.
Megalakulásuk óta a fejlődés töretlen és folyamatos, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően biztosítsák a vásárlóközönség minél jobb, egyszerűbb ellátását, kiszolgálását a termékeikből.
Ezért vezették be az egységes Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszert, amely biztosítja a több mint 352 márka, 594 termékcsoport és a több mint 36.000-es cikk- és partnertörzs magas szintű kezelését, átfogja a kereskedelem, a logisztika, a könyvelés, a gazdálkodás, a pénz- és munka és humánügy területét is.