Kezdőlap Régió Matrac Kuckó-Kecskeméten is

Matrac Kuckó-Kecskeméten is

martack_szbiztos ágy MK logo

 

Családi vállalkozásunk fő célkitűzése, hogy minden embernek felhívjuk a figyelmét a minőségi és egészséges alvás fontosságára!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Matrackuckó szaküzlethálózat a matracértékesítő cégek közül elsőként csatlakozott a World Sleep Day (Alvás Világnapja) kezdeményezéshez, hogy komoly alvásszakmai háttér segítségével fejleszthessük termékeinket, így lehetőséget biztosítva a minőségi és egészséges alvás élményéhez.

 

Ismerje meg Nagyvállalati és KKV- szektor részére kidolgozott együttműködési ajánlatunkat, hogy az Ön munkáját is könnyebbé tehessük a kipihenten és derékfájás nélkül ébredő, jókedvű, lelkesen dolgozó beosztottak, kollégák mindennapos látványával!

Matrackuckó Nagyvállalati és KKV- szektor program referenciái:

Shell Regionális üzemeltetők
Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja

 

 

Sugovica Vízilabda Egyesület

 

 

 

 

 

 

Együtt gondolkodó, tenni akaró partnereink:

World Association of Sleep Medicine, World Sleep Day Hungary, Magyar Pszichológiai Társaság, Magyar Pszichiátriai társaság, Magyar Hypertónia Társaság, Magyarország Átfogó Szűrőprogramja, SE Magatartástudományi Intézet, MTA Pszichológiai Intézet, Billerbeck, Pharma Nord, Global Innovation, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Budapesti Benyovszky orvosi Központ.