Kezdőlap Régió KALMÁR GASZTRO

KALMÁR GASZTRO

 

KALMÁR GASZTRO – MAGYAROS VENDÉGLÁTÁS, NEMZETKÖZI SZÍNVONALON PREZENTÁLVA

 

Az 1998-ban útjára induló, négy fő pilléren – Úrihegyi Kalmár Csárda, Zöldfa Étterem, Kalmár Tanya, Kalmár Catering – álló, sikeresen működő Kalmár Gasztro mára egyet jelent a kiváló minőséggel, és megbízhatósággal. A tulajdonos, Kalmár Pál a piaci igényeknek maximálisan megfelelő vendéglátói egységeket hozott létre, ahol nemcsak gasztronómiai örömet nyújtanak a vendégek részére, hanem feledhetetlen, örök élményt is szereznek a számukra.

 

 

Kiváló ételeiről, barátságos légköréről híres a Kecskemét és Hetényegyháza között található igényesen berendezett Úrihegyi Kalmár Csárda, amely mára kialakult (törzs) vendégkörrel rendelkezik. Az étterem üzemeltetői eltalálták az igényeket, és továbbra is a minőségre fektetik a fő hangsúlyt, így az étlap kínálatában a hagyományos magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha remekeit egyaránt prezentálják. A vendéglő büszkesége a konyhája, ahol Hajagos Tibor mesterszakács keze alatt születnek a pompás bográcsos grill vagy kemencés ételkülönlegességek.

A komoly tradícióra visszatekintő, 1977 óta működő Zöldfa Étterem a hagyományokhoz illő céllal alakult újjá, amihez Kalmár Pál étteremvezető, séf adja több évtizedes tudását. Az ételek elkészítésénél a házias, hagyományos ízekre törekszenek, és „titkos” recept – kompromisszum nélküli minőség és mennyiség, barátságos árképzés, magyaros vendégszeretettel fűszerezve – szerint tálalják a finomságokat. Mindkettő étterem kiválóan alkalmas családi ünnepek vagy céges találkozók, esküvők megrendezésére.
Mivel a jó vendéglátás alapja egy sikeres rendezvénynek, az egyedi igényeket is teljesítő, vendégközpontú hozzáállásáról híres Kalmár Catering precíz és minőségi kiszolgálást biztosít nagyszabású céges, vagy kisebb családi összejövetel lebonyolításához. Az ízletes és bőséges sültes tálak, hagyományos magyaros ételek mellett a speciális, idegen konyha ízvilágát is prezentálják a vendégeknek.

Akik a város nyüzsgő forgatagából kiszakadva lenyűgöző élményekre vágynak, ideális helyszínül szolgál számukra a „csodálatos pillanatok otthona”, a Kalmár Tanya, ahol kellemes környezetben várhatják, hogy elkészüljenek a kemencében sült finom falatok, köztük a ház specialitását jelentő kenyérlángos. A tulajdonosok rengeteget fáradoztak azon, hogy a vendégek a „nyugalom szigetén” érezzék magukat, és minőségi szolgáltatásokkal garantálják számukra az örök élményt, így a méltán híres Kalmár Tanyán lebonyolított számos lakodalom vagy más rendezvény során, a vendégek rengeteg felejthetetlen pillanatot szereztek.

KALMÁR PÁL

Telefon: +36 20 613 80 18

[email protected]

www.kalmargasztro.hu

Elérhetőség

e-mail: [email protected]