Kezdőlap Régió Police

Police

Letartóztatták a betörések gyanúsítottját

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
A bajai rendőrök beazonosították és őrizetbe vették azt a 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint két héten belül két családi házba tört be.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2015. június 12-én 16 óra körüli időben egy bajai családi ház ablakát befeszítette és onnan két láncfűrészt lopott el. Egy másik bajai ingatlanba 2015. június 24-én délután tört be ismeretlen elkövető és onnan laptopot, fényképezőgépet, mobiltelefonokat, karórákat és készpénzt tulajdonított el.

 

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A beszerzett információk alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy mindkét betörést ugyanaz a helyi férfi követte el.

 

A 21 éves N. Márkot 2015. július 6-án 13 óra 25 perckor elfogták a bajai rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság 2015. július 8-án elrendelt.