Kezdőlap Régió „Amit ifjúkorunkban vetettünk, azt aratjuk később”

„Amit ifjúkorunkban vetettünk, azt aratjuk később”

Sajtóközlemény

Munkahelyteremtés az „Amit ifjúkorunkban vetettünk, azt aratjuk később” Alapítványnál

Az „Amit ifjúkorunkban vetettünk, azt aratjuk később” Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között és 19,97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A támogatásból az Alapítvány 5 fő célcsoporttag foglalkoztatását és képzését valósította meg.

Az „Amit ifjú korunkban vetettünk, azt aratjuk később” Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével című pályázat keretei között és 19,97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A pályázat kereteiben a támogatási összegből 5 fő célcsoporttag és 1 fő, a célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és támogató mentor foglalkoztatása valósult meg. Továbbá 1 fő pénzügyi vezető és 1 fő projektmenedzser megbízási jogviszonyban látta el a pályázat sikeres megvalósulásához szükséges feladatokat.

Az Alapítvány több képzést is biztosított célcsoporttagjai számára a teljes projektidőszak alatt, 210 órás Angol nyelvi képzést, 24 órás Asszertív kommunikációs képzést és egy 20 órás Informatika képzést. A képzéseken való aktív részvételnek köszönhetően a célcsoporttagok olyan kompetenciákat sajátítottak el, melyek a pályázat sikeres megvalósítását magasabb fokon szolgálták.

Körmöczi Bulcsú

E-mail:[email protected]