Kezdőlap Régió SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Szombaton a Pincelakat Borház és Szálloda étteremben az NB I osztályú RÖPKE Kecskeméti Leány Röplabda Sportegyesület sajtótájékoztatót tartott.

Az esemény témája a névadó támogató bejelentése volt a sajtó részére. A sportegyesület új neve: Pincelakat RÖPKE SE. Az egyesület elnöke Kása Róbert elmondta, hogy nagyon hálásak a támogatásért és azért, hogy a Pincelakat Borház és Szálloda névadóként áll a csapat mellé.

A csapattagok számára remek programot állított össze névadójuk. Délelőtt ellátogattak a Hajóson található Barokk Kastélyba, ahol tárlatvezetés segítségével ismerhették meg az épület történetét. A Pincelakat Borházban megrendezett ebéd és sajtótájékoztató után látogatást tehettek az étterem pincészetében. A társaság a nap végéig élvezhette a szálloda által nyújtott wellness szolgáltatásokat.

A Pincelakat Röpke SE folyamatosan készül az októberben kezdő szezonra. Igyekszenek most is a legjobb formájukat hozni, hogy további sikereket érhessenek el. Az egyesület célja, hogy egy stabil NB I-es csapat legyen hosszútávon.

A Pincelakat RÖPKE SE szponzorai: Pincelakat Borház és Szálloda, Alföldi Régió Magazin Kft., Thermostat Kft., Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, totalsport.com, Decathlon, Szali-Busz Kft., Duna House.

????????????????????????????????????RÖPI SE_00023RÖPI SE_00057RÖPI SE_00052