Kezdőlap Régió Disznótoros Kolbászfesztivál

Disznótoros Kolbászfesztivál

Disznótoros Kolbászfesztivál Budapesten!

  1. október 16-18-ig kerül megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Nappal családi programok, folklór műsorok, disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár várja a látogatókat. A 10 hektáros rendezvényterületen egész nap neves fellépők szórakoztatják a közönséget: 3 színpadon 50 együttes 200 fellépővel.

 

A szervezők másodjára rendezik meg Magyarország legújabb gasztro-fesztiválját, a budapesti Disznótoros Kolbászfesztivált.

Ezúttal még több programmal, már három kolbász utcával, mégis alacsonyabb belépőjegy árakkal.

Hatalmas zenei kínálattal várjuk a látogatókat, immár 3 színpadon.

A belépőjegyet elővételben továbbra is meg lehet vásárolni az ország területén bárhol az ismert jegyirodákban, vagy interneten keresztül. Az internetes jegyvásárlás előnye, hogy nem kell sorban állni a jegypénztáraknál, mert a 2-es és a 3-as bejáratnál vonalkód olvasóval léptetjük be a HOMEticket jeggyel rendelkezőket. A rendezvény helyszínén a belépőjegyek nem csak készpénzzel vásárolhatók meg, hanem bármilyen bankkártyával, mindhárom fajta SZÉP Kártyával, OTP Cafeteria, Erzsébet és Sodexo Utalványokkal is.

Ha kolbász vagy italvásárlás közben elfogy a készpénz, akkor sincs gond, hiszen az Orient csarnokba telepített OTP ATM-ből lehet majd készpénzt felvenni.

A rendezvény nyitva tartása: pénteken 13:00-22:00-ig, szombaton 09:00-23:00-ig, vasárnap 09:20:00-ig. Jó hangulat esetén az Orient csarnokban hosszabbítás! J

Ne feledjék, a „Kolbászfesztivál Busz” díjmentesen igénybe vehető minden látogató részére, a rendezvény teljes nyitvatartása alatt. A busz folyamatosan jár a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza. (A busz csak a fesztivállátogatók részére vehető igénybe. A busz a két megálló között sehol sem fog megállni!)

A Disznótoros Kolbászfesztivál fővédnöke: Tarlós István, Budapest Főpolgármestere.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk: www.kolbaszfeszt.hu

www.facebook.com / Disznótoros Kolbászfesztivál

 

facebook plakát 3. rend. terület berendezési térkép Disznótoros Kolbászfesztivál 2015'