Kezdőlap Események Éjszakai Forgatag

Éjszakai Forgatag

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében 2015. október 30-án 17 órától kerül megrendezésre az Éjszakai Forgatag.
Színes és érdekes programokból most sem lesz hiány. 17 órától a Rév munkatársai várják a kicsiket és nagyokat kézműves foglalkozásra, ahol álarcokat fognak készíteni.
17 óra 30 perctől a Hegedűs Együttes húzza a talpalávalót a táncolni vágyóknak, a tánclépésekről pedig Trencsényi – Csiha Tímea és Csuma Sándor gondoskodnak.
19 órakor a színpadot az Arany János Általános Iskola dráma szakkörös diákja veszik birtokba, majd Kurdics Mihály Függetlenül a függőségektől című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Végezetül László Szilárd, a Kecskeméti Sportiskola junior vb bronzérmes ökölvívójának sportbemutatójára kerül sor, amelyet rövid beszélgetés követ. Az interjú moderátora Tóth Zsuzsa.
Ha van kedved, öltözz be és nyerd meg halloweeni jelmezversenyünket. A legkreatívabb, leglátványosabb jelmezeket tárgynyereményekkel díjazzuk.
20 órakor kezdetét veszik a csocsó, darts és asztalitenisz bajnokságok, melyekre kortól és nemtől függetlenül bárki nevezhet.

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.
Időpont: 2015. október 30. (péntek) 17:00 – 24:00

Várunk minden kikapcsolódni, szórakozni, sportolni vágyó fiatalt és felnőttet!

plakát