Kezdőlap Kecskemét Malom nyereményjáték

Malom nyereményjáték

ÁTADTÁK A NYEREMÉNYAUTÓT

Sikeresen lezárult a 10 éves KECSKEMÉTI MALOM KÖZPONT legújabb nagyszabású ünnepségsorozata

Az elmúlt időszak nagy ünnepléssel telt a Malom Központ életében. Az idén 10 éves bevásárlóközpont hatalmas nyereményjátékot hirdetett meg, a jubileum alkalmából. A sorsolásokra 10 héten át lehetett jelentkezni, minden hétvégének volt egy különleges apropója, így szinte mindenki számára elérhetővé váltak a nyeremények. 16 üzlet összesen közel 6 millió forint értékű jutalmat ajánlott fel a részvevőknek melyek a következők voltak többek között:
– Ibusz álomutazást Amszetrdamba
– Daniel Wellington karórát és Pandóra karkötőt a Serebro Ékszerüzlet jóvoltából
– Egy professzionális kávégépet a Tchibotól
– Egy Mini Drónt a Telekom jóvoltából
– Egy Vitamin és táplálék kiegészítő csomagot a Biotechtől
– Ajándékbérleteket a Nayil&Go-tól
– Egy ajándékcsomagot a Douglastól.
– 50.000 Ft értékű vásárlási utalványokat az Attila Virágszalon, a MY77, a Centrum, a HÁDA, a Devergo, a Wrangler Lee Levis, a Vision Expressz jóvoltából.


A fődíj pedig a Malom Központ és a Ford Hovány jóvoltából egy gyönyörű Ford Focus volt.
Kun Erzsébet és párja álmában sem gondolták volna, hogy különleges Görögországi nyaralásuk után, ahol Erzsébetet eljegyezték, hogy még a 10 éves Malom Központ is megajándékozza őket egy autóval. A pár lelkesen gyűjtögette a pontokat az értékes nyereményekért, és ez a szorgalom minden bizonnyal nem volt hiába való.


A friss jegyesek a mai napon 10 óra 10 perckor vehették át a nyereményautót a Ford Hovány képviselőitől. Erzsébet bevallotta, hogy jogosítványa még nincs, de plusz motivációt kapott, hogy elkezdje a KRESZ tanfolyamot.

 

nyereményautó_00010 nyereményautó_00019 nyereményautó_00032 nyereményautó_00136