Kezdőlap Régió SPORT

SPORT

Jégkorong Kontinentális Kupa – Kialakult a 14-es mezőny

Budapest, 2014. október 5., hétfő (MTI) – Kialakult a jégkorong Kontinentális Kupa 14-es mezőnye a hétvégi belgrádi selejtezőt követően.

A nemzetközi szövetség honlapjának beszámolója szerint a második számú európai sorozat szerbiai kvalifikációjában a CSZKA Szófia diadalmaskodott, így a bolgár együttes került az október 23-25-i csoportkör lengyelországi négyesébe.
Ugyanekkor Miskolcon a DVTK Jegesmedvék gárdája a lett Mogo Rigát, a szlovén Acroni Jesenicét és a spanyol CH Jacát látja vendégül. Ennek a kvartettnek a győztese játszik majd november 22-24-én az olaszországi Asiagóban a helyi klub, valamint a kazah Jertisz Pavlodar és a dán Herning Blue Fox ellen.
A tychyi csoportban a rendező mellett a román Dunarea Galati, a CSZKA Szófia és a brit Coventry Blaze játszik. Innen az első helyezett Franciaországban a házigazda Rouen Dragons, az ukrán HK Kremencsuk és a fehérorosz Sahtyor Szoligorszk csapataival mérkőzik novemberben.
A novemberi csoportkör két-két legjobbja találkozik majd a január 8-10-i négyes döntőben, amelynek helyszínét később jelölik ki.

MTI 2015. október 5., hétfő