Kezdőlap Partnereink Legenda Szappanműhely az Adventi Vásáron

Legenda Szappanműhely az Adventi Vásáron

A Kecskeméti Téli Fesztivál és Adventi Vásáron találkozhat Sándor Gömöri​vel, akinél megismerkedhet az exkluzív kecsketejes szappanokkal.

Legenda Szappanműhely:

„A Legenda Szappanműhely 2011-ben alakult, azóta folyamatosan készítünk kecsketejes, gyógynövényes háziszappanokat. A kézzel való gyártás során hagyományos, nagyszüleink által is ismert eljárásokat alkalmazunk. Célunk, hogy természetes alapanyagokból egészséges tisztálkodási szereket állítsunk elő, és ezeket minél több emberrel ismertessük meg.

Reméljük, hogy szeretettel, szakértelemmel, gondos munkával készített szappanjainkkal elégedetté tesszük vevőinket! Rendszeresen képezzük magukat és a legújabb kozmetikai előírásoknak megfelelően dolgozunk. Az egészséges életmód, a holisztikus szemlélet, a környezetvédelem és az erőszakmentesség elkötelezett hívei vagyunk, és az ezekre nyitott embereket segíteni kívánjuk.

A kecsketejet egy környékbeli farmról szerezzük be, ahol a természettel harmóniában tartják a jószágokat, a gyógynövények nagy részét mi magunk termesztjük. Háziszappanjaink jól hidratálják, táplálják, regenerálják a bőrt. A kecsketej fertőtlenítő, immunerősítő, ezért pikkelysömör, ekcéma kezelésére kiváló. Illóolaj tartalmuk révén több szappanunk aromaterápiára is használható, de vannak illóolaj-mentes készítményeink. Szappanjaink nem irritálják a bőrt, nem okoznak allergiát, és kisbabák is használhatják azokat.”

Elérhetőségek:

6000 Kecskemét, Fáklya utca 6.

Telefonszám: 70/9422-116

E-mail cím: [email protected]

Weboldal: http://www.szappanmuhely.hu

2015_11_30_Adventi vásáron_00002 2015_11_30_Adventi vásáron_00004 2015_11_30_Adventi vásáron_00010