Kezdőlap Események Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató karácsonyi meglepetése

Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató karácsonyi meglepetése

Karácsonyi ünnepség a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató rendezésében

Fennállása óta, minden évben megrendezik a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató területi képviselői a közös karácsonyi ünnepséggel egybekötött ajándékozást. Az egyesület egy nevelőszülői hálózatként és gyermek- és lakásotthonok fenntartásával is foglalkozik.

Területenként tartják az ünnepséget a szervezők, hiszen a gyermekvédelmi szolgáltató öt megyében és a fővárosban is jelen van. Kecskeméten a Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában került sor, ahol a Bács-Kiskun megyei, illetve a Jász-Nagykun-Szolnok megyei nevelőszülői hálózat tagjai vehettek részt. András Katalin, az intézmény főigazgató helyettesétől megtudta szerkesztőségünk, hogy erre az eseményre hetek óta készülődnek, nevelőszülők és tanácsadók együtt csomagolták a névre szóló ajándékokat, így közel 500 gyermek arcára csaltak mosolyt ezen az eseményen.

Sok gyermek előadással készült az ünnepre, volt betlehemezés, de akadtak táncelőadások is. A rendezvény célja egyértelműen a meghittség teremtése és az együttlét örömének megteremtése a fiatalok számára.

DSC_0010 DSC_0011 DSC_0012 DSC_0014 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0033 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0041