Kezdőlap Események A Montázsmagazin kulturális-beszélgetős estet szervez a Kecskeméti Katona József Könyvtár kávézójában

A Montázsmagazin kulturális-beszélgetős estet szervez a Kecskeméti Katona József Könyvtár kávézójában

A Montázsmagazin (www.montazsmagazin.hu) szerkesztősége havonta egy alkalommal kulturális-beszélgetős estet szervez a Kecskeméti Katona József Könyvtár kávézójában, hogy minél több olvasónkkal megismerkedjünk. Barátságos környezetben, egy kávé vagy tea mellett tölthetünk el egy-két kellemes órát a vendégeinkkel.

Olyan családokat, családtagokat hívunk meg vendégségbe, ahol két vagy több generáció örököl és folytat valamilyen nagyszerű mesterséget, hivatást, tevékenységet, s ez által példa értékű lehet a munkájuk és személyiségük sokunk számára, hiszen még inkább emberközelbe hozzuk őket.

Ez alkalommal a Kecskeméten jól ismert Dunszt família lesz a vendégünk. A család oszlopos tagját, az országos hírnévre szert tett röplabdaedzőt, id. Dunszt Ferencet, sokak Frici bácsiját már nem üdvözölhetjük körünkben, mert súlyos betegség után három évvel ezelőtt elhunyt. Pedig nem csak nemzedékek szerették meg általa a röplabdát, a sportot, de családja minden tagját magával ragadta ez a szenvedélye. Így aztán a vendégeinkről elmondhatjuk, hogy szinte mindenki röplabdaedző is testnevelő tanári vagy más tevékenysége mellett. Valamennyien sokat tesznek Kecskemét város sportjáért.

A sport mellett azonban sok más is érdekli a családot: nagyszerűen tudnak együtt énekelni, muzsikálni, és gyakran meg is teszik ezt különböző rendezvényeken és családi események alkalmával. Dunszt István művészember is, kiválóan fest, bámulatos grafikákat készít, és több hangszeren játszik. Ifjabb Dunszt Ferenc (KisFrici) pedig a könnyűzenében jeleskedik, az általuk alapított zenekar, a Hitel utca 7-8. együttes frontembere.

Januári Montázs-estünk 30-án, szombaton 16.00 órakor kezdődik a kecskeméti Katona József Könyvtár kávézójában. Mindenkit szeretettel várunk, a vendégek garantálják a jókedvet!

A Montázsmagazin szerkesztősége

friciba1 a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

aaa