Kezdőlap Gasztro BÁLI IDŐSZAK

BÁLI IDŐSZAK

A téli időszak sem telik eseménytelenül Bács- Kiskun megyében

Az idei év első két hónapja a hagyományokhoz híven a báli szezonról szól megyénkben is. Szinte minden hétvége szombatjára jut egy-két gála, melyek közül jótékonysági események is lesznek. Január 16-án kezdődnek meg az estélyek, a Megyei Kórházért Alapítványi Báljával, melyre a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben kerül sor. Január 23-án a Városi Sportbál a Három Gúnár Rendezvényházban lesz megtartva, ahol kiosztásra kerülnek az Év sportolója díjak is. Ugyanezen a napon a Sheratonban rendezi meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Üzleti élet elnevezésű jótékonysági bálját.

Január utolsó szombatjára is jutott esemény a Három Gúnár Rendezvényházban, ahol a XIV. Jótékonysági Rotary bált tartják meg. Február szinte minden hétvégéjén is lesznek estélyek, február 6-án két rangos eseményre is sor kerül, a Keresztély Polgári Bál a Három Gúnár Rendezvényházban kerül megrendezésre, míg a Jogászbálnak a Sheraton Hotel ad majd otthont. Február 13-án az NB-1ben szereplő Pincelakat RÖPKE SE tartja meg estélyét a Három Gúnár rendezvényházban.

Az eseménysorozatot február 20-án zárja az Első Kecskeméti Lions Club bálja, melynek szintén a Három Gúnár Rendezvényház ad otthont.

(A fotók a Granada Hotel első Vendéglátós Bálján készültek: 
Vörös László)Vendéglátós Bál_2015_00004 Vendéglátós Bál_2015_00003 Vendéglátós Bál_2015_00001