Kezdőlap Események Kitüntették a sportélet jeles képviselőit

Kitüntették a sportélet jeles képviselőit

(További fotók:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007934777254&sk=photos&collection_token=100007934777254%3A2305272732%3A6

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/photos_albums)

Ismét megrendezésre került a Kecskeméti Sportbál a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége rendezett meg, összefogva Kecskemét közgyűlésének Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sport Munkacsoportjával.

Január 23-án, szombaton sportolók váltották mezüket báli ruhákra a Három Gúnár Rendezvényházban. Idén huszadik alkalomra került megrendezésre a sportolók estélye, ami keretén belül tizenegy kategóriában adtak át Év Sportolója díjakat.

A díjazottak a következőek:
Az „Év Sportolója” díj utánpótlás leány kategória győztese: a Kecskeméti Testedző Egyesület Súlyemelő Club sportolója Kasza- Kovács Klára súlyemelő.
Az utánpótlás fiú kategória győztese: a Kecskeméti Sport Club Ökölvívók Egyesülete és a Kecskeméti Sportiskola versenyzője László Szilárd ökölvívó.
Az „Év utánpótlás csapat” kategória győztese: a Kecskeméti Röplabda Club ifjúsági fiú Röplabda csapata.
Az „Év felnőtt női” kategória győztese: a BÁCSVÍZ – Kecskeméti Vízmű Sport Club sportolója Burián Kata, úszó.
Az „Év felnőtt férfi” kategória győztese: a BÁCSVÍZ – Kecskeméti Vízmű Sport Club sportolója Földházi Dávid úszó.
Az „Év felnőtt csapat” kategória győztese: a KTE Kosárlabda Klub felnőtt férfi kosárlabda csapata.
Az „Év fogyatékkal élő sportoló” kategóriájának győztese: a Kecskeméti Mozgáskorlátozottak Sportegyesület – Bátorfi Team versenyzője Boronkay Péter, triatlonista.
Az „Év szeniorsportoló” kategória győztese: a Kecskeméti Testedző Egyesület Birkózó Szakosztálya sportolója Sipos Csaba birkózó.
Egyéni sportágakban az „Év Edzője” kategória győztese: a BÁCSVÍZ- Kecskeméti Vízmű Sport Club vezetőedzője Törös Károly.
Csapatsportágakban az „Év Edzője” kategória győztese: a KTE Duna Aszfalt Kosárlabda Klub felnőtt férfi kosárlabda csapat 2015-ben eltávozott szakmai igazgatója Stojan Ivkovics.
Az „Év csapatsportág egyéni különdíjasa” kategória győztese: a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia sportolója, Keller Iván kosárlabdázó.
Az „Év médiája” kategória győztese: évben 20 éves Gong Rádió kollektívája érdemelte ki.

A díjátadó után a Brilli- Art Studio varázsolta el a közönséget, majd megkezdődött a tánc mulatság, melyhez Dj Pénzes szolgáltatta a zenét.